Expozitia-Imaginatiei

Expozitia Imaginatiei si-a desemnat castigatorii la sfarsitul saptamanii trecute. Pe langa experienta memorabila de joaca cu ajutorul caramizilor LEGO®, Baneasa Shopping City a dorit sa creeze un cadru in care copiii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si colaborare.  

Premiul publicului a revenit echipei  Hai Hui, care au primit cu console de jocuri PS4 Sony. Premiul creativitatii a fost acordat echipei DDD ei primind seturi creative Caran D’Ache, iar premiul inovatiei le-a adus membrilor echipei Minecraft cate un Ipad Mini 4. Marele premiu de 5 zile la Legoland Germania pentru intreaga echipa a fost castigat de echipa Scud3ri4 Lego.

Pe 22 februarie s-a dat startul competitiei Expozitia Imaginatiei. 59 de echipe, adica 243 de copii cu varste intre 6-13 ani, de la scoli de provenienta din Bucuresti, Ilfov, Pitesti si Barlad, s-au inscris pe platforma www.expozitiaimaginatiei.ro cu o filmare de prezentare a lucrarii realizata in proportie de 70%. Dintre toate echipele inscrise si validate au fost selectate 20 de echipe formate din 73 de copii, pentru a-si expune constructiile in Baneasa Shopping City in perioada 21 mai-12 iunie.

Constructiile si instalatiile realizate de copii din caramizi LEGO® au fost expuse in cadrul Expozitiei Imaginatiei in foaierul Grand Cinema & More, bucurandu-se de vizita a mii de vizitatori.

Baneasa Shopping City sustine educatia alternativa, iar prin Expozitia Imaginatiei le-a oferit copiilor ocazia de a arata intr-un mod creativ felul in care vad lumea, de a lucra in echipa si de a-si antrena sau dezvolta abilitatile de prezentare video si de vorbit in public.
Partenerii Expozitiei Imaginatiei: TUI Travel, iStyle, Media Galaxy, Caran d’Ache,Next, Claire’s, McDonald’s, Okaidi,Carturesti, Diverta, Papionette, Publica, Kidster, Alka Romania si A&D Pharma.

Despre Baneasa Shopping City

Centrul comercial Baneasa Shopping City este lider pe piata romaneasca de fashion si entertainment, oferind clientilor sai un mix unic de branduri, care poate satisface si cele mai exigente dorinte in materie de shopping, de la cele de renume international, la magazine ale designerilor romani, precum si o varietate de restaurante rafinate si cafenele. Centrul comercial include si o zona impresionanta de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din Romania echipat cu tehnologia revolutionara Dolby Atmos in sala Grand Ultra, care ofera cinefililor sai cele mai inalte standarde video si audio, la care se adauga o categorie speciala de evenimente culturale (productii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii), Grand Combo, zona dedicata jocurilor si, de asemenea, locul de joaca Grand Play, dedicat copiilor. Toate aceste caracteristici sunt menite sa asigure confortul clientilor si transforma Baneasa Shopping City in destinatia exclusivista de shopping, relaxare si entertainment a Romaniei.