Ianna Novac

Soprana pop-opera, Ianna Novac socheaza din nou pe plan muzical! Ianna lanseaza “Ederlezi”.

De aceasta data Ianna Novac surprinde cu o noua versiune a celebrei piese “Ederlezi”: www.youtube.com, cunoscuta publicului in interpretarea lui Goran Bregovici.

Pe toti cei pe care i-a obisnuit cu sonoritatile de opera, soprana ii va uimi cu o abordare originala, o imbinare pop-rock cu influente ethno din zona balcanica reprezentative pentru aceasta piesa. Varinta “Ederlezi” a Iannei captiveaza de la primul si pana la ultimul sunet atat datorita interpretarii spectaculoase a artistei, dar si a aranjamentului orchestral semnat de Daniel Alexandrescu (K1).

Mi-am dorit foarte mult sa introduc aceasta piesa celebra in repertoriul meu. “Ederlezi”este una dintre piesele mele preferate, unde sufletul canta la unison cu glasul meu. Sper ca varianta pe care am incercat noi sa o readucem in fata publicului sa aiba cel putin la fel de mare succes ca varianta originala’’marturiseste artista.

Ianna Novac pregateste lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, ce va cuprinde  cele mai frumoase piese din cele mai reprezentative zone muzicale ale lumii, un album multicultural pe care se va regasi si piesa “Ederlezi”  alaturi de alte piese celebre cantate  intr-o maniera  pop -opera de  Ianna Novac.

Melodia o poti asculta AICI