Incepe-ti ziua cu un suc proaspat din fructe sau legume si vei obtine un boost de energie, ce te va ajuta pe tot parcursul zilei.

Noua gama de storcatoare Philips special create pentru un mod de viata sanatos si echilibrat!
Tehnologia QuickClean te scapa de resturile uscate ale pulpei de fructe!
Mai putin timp petrecut in bucatarie si mai mult timp pentru tine!

Philips Juicer_Mood

Observam in jurul nostru tot mai multi oameni preocupati de o alimentatie sanatoasa si de un mod de viata echilibrat. Alimentatia raw vegan, dietele cu sucuri naturale sau sedintele de detoxifiere a organismului au devenit subiecte uzuale de conversatie atat la sala de sport, cat si la birou sau in intalnirile cu prietenii.
Un lucru insa este cert: sucurile naturale din fructe si legume ofera organismului mare parte din vitaminele si mineralele vitale pentru buna functionare a acestuia. Enzimele din fructe si legume imbunatatesc dieta, ajuta la detoxifierea organismului si la restabilirea functiilor celulare si musculare.

Alternativa sanatoasa!

Incepe-ti ziua cu un suc proaspat din fructe sau legume si vei obtine un boost de energie, ce te va ajuta pe tot parcursul zilei. Alege in fiecare zi a saptamanii o alta combinatie de fructe si legume pentru a acoperi toate nevoile organismului.
Si daca singura ta retinere in prepararea sucurilor naturale la tine acasa este curatarea storcatorului de fructe, avem vesti bune!
Noile storcatoare Philips din gama Viva beneficiaza de tehnologiile PreClean si QuickClean ce ajuta la curatarea mai rapida si mai usoara a elementelor storcatorului.
Functia de pre-curatare (PreClean) ajuta la eliminarea fibrelor nedorite de pe capac si sita prin simpla turnare a apei in aparat dupa utilizare si apasarea treptei 1 de viteza.
Tehnologia QuickClean ajuta la curatarea completa a storcatorului intr-un singur minut.
In plus, noile storcatoare Philips Viva, disponibile si in culori atractive, te ajuta sa prepari pana la 2 l de suc, fara a fi nevoie sa golesti recipientul pentru pulpa. Preferatul nostru in acest sezon este sucul de portocala cu rodie si abia asteptam sezonul pentru sucul de pepene rosu.
Pret recomandat al storcatoarelor de fructe din gama Philips Viva Collection variaza intre 358 lei si 620 lei.
Pentru mai multe informatii, acceseaza storcatoare.philips.ro