joy-parfum

Recunoscut pentru creatiile sale extraordinare de Haute Couture, Jean Patou a lasat drept mostenire arta parfumeriei, un domeniu perfect pentru temperamentul sau extravagant si pretentios. Fiecare parfum a avut o istorie aparte, legata de un anumit eveniment.

Clasicul JOY si parfumurile 1000 si SUBLIME intruchipeaza cautarea perfectiunii si confera purtatoarelor un nou grad de sofisticare si extravaganta. Pentru Casa Jean Patou Paris crearea parfumurilor este o arta, aromele reflectand cautarea excelentei si a rafinamentului.

Fontaine, nasul casei Jean Patou, a studiat arta parfumeriei la Academia Ipsica, la Versailles, sub patronajul casei Jean Patou si este recunoscut ca un specialist de mare valoare in reinterpretarea formulelor clasice in parfumuri moderne. A creat pentru case recunoscute cum ar fi Lubin, Gres si Jean-Charles Brosseau, devenind primul parfumier in-house al casei Jean Patou.

JOY FOREVER

Joy Forever este un parfum floral extraordinar care dezvaluie un nou capitol al povestii continue Joy. Arome vibrante create special pentru femeia de azi si ingrediente rafinate si sofisticate pentru a evidentia calitatea si naturaletea parfumului. Perfect atat pentru zi, cat si pentru seara, Joy Forever evidentiaza mostenirea marcii Jean Patou, cu o atingere modernista. PRET  590 LEI, CANTITATE 75 ML, disponibil pe www.beautik.ro