jessica

JESSICA Cosmetics coloreaza sezonul cald in nuante delicate, suave, de poveste. Vara Jessica este o poveste pastelata. Pentru ca acesta este si numele noii colectii, POLISHED IN PASTELS.

6 nuante pudrate cu praf de zane pentru un look feminin, care paseste intr-un peisaj de vis.

In acest sezon, femeile cauta nuante feminine, blande, magice. Culori care sunt deopotriva amuzante, seducatoare, fine.”, spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO JESSICA Cosmetics International. „Colectia POLISHED IN PASTELS pune in evidenta versatilitatea culorilor pastelate, ce pot fi combinate si asortate in orice ocazie”, adauga Jessica.
Colectia POLISHED IN PASTELS reuneste 6 nuante Custom Colours cu texturi cremoase, menite sa creeze un look proaspat:
PINK DAISY – este un roz care nu se va demoda niciodata;
LILAC PEARL – o lavanda subtila, dar totodata uimitoare;
MINT BLOSSOM – un pastel trend si pe care il vei purta cu mandrie;
ANGELIC LAVENDER – este o combinatie de roz si violet care iti va atrage atentia;
PERIWINKLE BLISS – un pastel versatil, perfect pentru orice look;
BLUSHING VIOLET – un violet care va straluci in orice situatie.
Lacurile de unghii JESSICA nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Au o formula eco-friendly si nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

Despre JESSICA COSMETICS  

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

www.facebook.com/JessicaRomaniaOficial.ProfessionalBrands

Despre Professional Brands Marketing & Distribution

Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe pia ta profesionala de ingrijire a parului din Romania, avand un istoric de 22 de ani. 22 de ani de parteneriat cu saloanele de frumuse te alaturi de renumitele branduri profesionale pentru par: WELLA Professionals, LONDA Professional, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN Professional si NIOXIN.

In noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution si-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Primele branduri incluse in portofoliul acestei divizii sunt REPÊCHAGE si RICA, doua branduri profesionale recunoscute la nivel interna tional pentru rolul pe care il au in evolu tia industriei cosmetice. In septembrie 2015, Natùrys intra in portofoliul diviziei cu produse si tratamente cosmetice profesionale certificate BIO.

Pentru ca in martie 2016, brandul de lacuri de unghii Jessica sa se alature portofoliului Professional Brands Marketing & Distribution.

Pentru mai multe informa tii despre Professional Brands M&D: http://www.professionalbrands.ro