Forever-21

Marea Deschidere a primului magazin Forever 21 in Bucuresti a devenit cel mai important eveniment de fashion si distractie al sezonului

Aproape 20.000 de persoane au vizitat magazinul in prima zi, iar peste 1.300 au asteptat de la 10 dimineata ca portile magazinului sa se deschida

Sambata, 3 septembrie, la 10 dimineata fix, in noul mall ParkLake, Yannis Argyriou, Director de Operatiuni al companiei Teren Management Europe, alaturi de Ingo Nissen, GM al Sierra Developments Romania si de faimoasa actrita si bloggerita de lifestyle si fashion Dana Rogoz, au taiat panglica galbena iconica a celei mai noi si incintante destinatii de shopping din Bucuresti: magazinul Forever 21. Lansarea magazinului in Romania este parte a strategiei de extindere in 9 tari din Europa a companiei Teren Management Europe, francizorul exclusiv al brandului Forever 21.

In ziua deschiderii magazinului, clientii s-au putut bucura de un maraton de DJ set de aproape 12 ore care a adaugat ritm cumparaturilor si de prezenta gazdei evenimentului, Dana Rogoz, care le-a oferit multe surprize si a intretinut atmosfera. S-au alaturat distractiei si fanii brandului, vedeta Laura Cosoi si bloggerul Ovidiu Muresanu, care au vizitat magazinul si au recomandat outfituri cu stil.

In timpul weekendului, mii de oameni au vizitat magazinul si au experimentat atmosfera unica de shopping pe care o ofera brandul Forever 21. Cele mai populare colectii au fost Forever 21 Active, Denim Collection, Boho girl, colectia de lenjerie si cea pentru barbati, venite direct de pe catwalk in magazine, inspirate de  street style, cu haine facute din materiale de calitate superioara, la preturi accesibile. De asemenea, accesoriile luxuriante si gentile, care sunt un trademark pentru Forever 21, au fost foarte solicitate.

Magazinul Forever 21 din Bucuresti ofera mult mai mult decat shopping – este o experienta a tuturor simturilor care cuprinde un design exclusiv, muzica, entertainment si, desigur, optiuni de moda irezistibile. Lansarea brandului si a primului magazin Forever 21 in Bucuresti imbogateste scena modei locale cu oferte exclusiviste la preturi exceptionale.

Despre Forever 21:
Forever 21, Inc., cu sediul in Los Angeles, California, este un retailer de moda care cuprinde articole de imbracaminte si accesorii pentru femei, barbati, fiind cunoscut pentru oferirea celor mai in voga trend-uri la preturi accesibile pentru consumatori. Acest model presupune mentinerea unei noutati continue in magazinele Forever 21, prin aducerea de produse captivante in fiecare zi. Fondat in 1984, Forever 21 opereaza mai mult de 800 de magazine, fiind prezent in 50 de tari, in cadrul retailerilor din Statele Unite, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Korea, America Latina, Mexic, Filipine si Regatul Unit. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.newsroom.forever21.com.

Despre Teren Management Europe:
Teren Management Europe este detinatorul exclusiv al francizei brand-ului “Forever 21”, avand intreaga responsabilitate pentru extinderea brand-ului in tarile: Bulgaria, Republica Ceha, Grecia, Ungaria, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia si Elvetia.