mascara

Mascara Glamour Effect Push Up isi extinde gama cu noul Volume Glamour Effect Push Up Black Serum Mascara. Noul produs ofera o experienta senzoriala unica, o combinatie intre o formula de ingrijire si o perie cu o textura moale pentru gene pline de volum.

Formula noua: realizata pe baza de ser negru cu extracte de matase si vitamina B5 Pro
Pensula cu o atingere ca de matase: moale, aluneca pe gene si le defineste de la radacina pana la varf fara a le incurca.

Beneficiile multiple ale noii mascara ofera un volum intens si sofisticat. Genele devin matasoase si, in acelasi timp hidratate, fara a pierde efectul de “Push-up”. In plus, vei beneficia de o nuanta intensa de negru!

Incercat si aprobat! 100%** dintre femeile care au testat produsul au observat ca genele sunt mai intense, de la radacina pana la varf, iar peria mascarei este foarte moale, iar produsul este foarte usor de aplicat pe gene.

Pret recomandat pentru Volume Glamour Effet Push up Mascara si intreaga gama:

Volume Glamour Effet Push Up Black Serum

Volume Glamour Effet Push Up – 53.5 lei
Volume Glamour Effet Push Up Ultra Black Edition – 53.5 lei
Volume Glamour Effet Push Up Black Waterproof – 53.5 lei

Bourjois in Social Media:
https://www.instagram.com/bourjois_romania/
https://www.facebook.com/Bourjois.Romania/

Langue source
Merci à Victoria de la chaîne Youtube Youcanhearit pour ces jolis tutos !

Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea, Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).