Baneasa-mall

Bucuresti 7 iulie: In acest weekend esti invitat de Baneasa Shopping City la cel mai cool maraton de filme. Ziua de vineri va fi dedicata documentarelor, sambata nu poti rata o selectie a celor mai bune filme din toate timpurile, iar duminica vom rade cu pofta  pentru ca este este ziua comediilor clasice frantuzesti. 

Cinefil sau nu, te asteptam in perioada 8 – 10 iulie in Grand Cinema and More!

Movie Fest incheie seria de evenimente organizate in Baneasa Shopping City dedicate celei mai cool veri. Baneasa Summer Fest a debutat pe 3 iunie cu Bucharest Gourmet Festival, continuand cu Extravaganza Sales Party, cea mai tare petrecere pe ritm de cumparaturi, Music Fest unde au fost prezenti unii dintre cei mai cunoscuti DJ locali si internationali, urmat de competitia de baschet Baneasa Streetball.
Dupa atat de multe activitati outdoor e timpul sa te racoresti cu filme alese special pentru tine. Urmareste programul si completeaza-ti lista cu cele pe care inca nu le-ai vazut sau bucura-te de un intreg maraton cinematografic.

PROGRAM:

Vineri, 8 iulie:
Amy
Adrenalin

Sambata, 9 iulie:
Forrest Gump
The Dark Night
Fight Club
Goodfellas
Inception

Duminica, 10 iulie:

Le tout nouveau testament – Testamentul nou nout
La famille Belier – Familia Belier
Une heure de tranquillite – O ora de liniste
La rancon de la gloire – Pretul gloriei
Le saveurs du palais – Bucatareasa presedintelui
Populaire – Domnisoara populara

Pentru filmele care ruleaza in cadrul acestui festival poti verifica orele de difuzare si poti sa achizitionezi biletele aferente, aici: grandentertainment.ro/grand-cinema-more

Traieste cele mai bune filme cu Baneasa Movie Fest!