gliss-par

Parul degradat si aspru va fi revitalizat, capatand stralucire si suplete dupa numai o saptamana, gratie unui complex inovator de amino-acizi si proteine.

Parul puternic degradat si uscat are nevoie de o doza mare de ingrijire. Orice tratament, pentru a fi eficient, trebuie sa penetreze in profunzime structura firului de par. De aceea, GLISS a dezvoltat o noua gama de ingriire a parului care indeplineste aceasta functie, multumita unei tehnologii inovatoare si a serului cu amino-proteine, componente regasite in firul de par sanatos in mod natural. Atunci cand este deteriorat, parul pierde amino-proteine, iar gama GLISS Serum Deep Repair a fost conceputa cu scopul de a compensa aceste pierderi.

Combinatia de proprietati reparatoare si serul cu amino-proteine reda supletea si elasticitatea parului. Noua gama GLISS Serum Deep Repair este alcatuita din sampon, balsam, balsam express repair, masca de par.

Cu o doza concentrata de ingrediente active care ingrijesc parul, masca de par GLISS Serum Deep Repair hraneste si repara de la radacina pana la varfuri, cu rezultate vizibile dupa o singura aplicare.

Noua gama NEW GLISS Serum Deep Repair:

Sampon GLISS Serum Deep Repair, 250/400 ml, pret recomandat 12,69 RON
Samponul cremos cu amino proteina ajuta la regenerarea parului degradat si uscat in doar o saptamana de la utilizare. Parul devine mai moale si matasos.

Balsam GLISS Serum Deep Repair, 200 ml, pret recomandat 12,69 RON
Balsamul ofera elasticitate si suplete parului, facandu-l usor de pieptanat.

Balsam GLISS Serum Deep Repair Express Repair, 200 ml, pret recomandat 14,49 RON
Balsamul de par leave-in are o actiune intensa de hidratare si regenerare.

Masca de par GLISS Serum Deep Repair, 200 ml, pret recomandat 19,99 RON
Masca de par actioneaza in profunzimea structurii firului de par, atingand pana la 10 straturi. Formula unica transforma crema intr-o masca de par usor de aplicat atunci cand ajunge in mainile tale.

Henkel opereaza la nivel mondial cu cele mai importante branduri si tehnologii in trei domenii de activitate: Laundry & Home Care, Beauty Care si Adhesive Technologies. Fondata in 1876, Henkel detine pozitii de conducere la nivel global pe piata atat in afacerile de consum, cat si in cele industriale cu branduri bine cunoscute, cum ar fi Persil, Schwarzkopf si Loctite. Henkel are aproximativ 50.000 de angajati si in anul fiscal 2014 a raportat vanzari de 16,4 miliarde de euro si un profit operational ajustat de 2,6 miliarde de euro. Actiunile preferentiale Henkel sunt listate in indicele bursier german DAX.