Il-Passo

Noul magazin Il Passo din centrul comercial ParkLake Plaza este amenajat cu un concept nou pentru o experienta speciala de shopping

Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii de piele din Romania, a deschis un nou magazin in Capitala. Locatia pentru noua reprezentanta Il Passo este in ParkLake Plaza si a fost inaugurata pe 1 septembrie, odata cu deschiderea oficiala a centrului comercial.

Odata cu noul magazin, Il Passo ajunge la un portofoliu de opt prezente fizice in Bucuresti. Totusi, spre deosebire de precedentele, noua destinatie pentru shopping are un concept special, cu un design care sa-i incante pe clienti si sa le faca sesiunea de cumparaturi cat mai frumoasa, intr-un ambient placut.

„Amenajarea magazinului Il Passo din incinta ParkLake se inscrie in noile tendinte de design interior, cu o atmosfera urban chic generata de finisajele in nuante calde de gri cu accente de alama, catifea si modelul herringbone recurent. Mobilierul suplu imbina forme austere, cu linii simple de inspiratie scandinava, iar finisajele luxoase, precum alama satinata, confera intregului spatiu un aspect unitar, complex si rafinat. Tocmai de aceea credem ca toti clientii nostri care ne trec pragul se vor simti foarte bine si experienta la cumparaturi capata o dimensiune mai umana, mult mai placuta“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.
Magazinul debuteaza cu colectia de toamna – iarna 2016, la fix pentru inceperea noului sezon. Pentru a marca aceasta inaugurare, Il Passo a pregatit si o promotie speciala. La achizitia produselor de incaltaminte si genti, clientii vor primi cadou un voucher de 100 de lei.

In ceea ce privește spatiul disponibil si investitia, Il Passo din ParkLake se va intinde pe 139 de metri patrati, iar compania a investit 150.000 de euro in amenajare. Pentru a asigura consultanta si suport de inalta calitate clientilor, Il Passo a dedicat sase angajati.

Despre Il Passo

Il Passo este un brand romanesc infiintat in anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de incaltaminte si accesorii din piele din Romania, mizand pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atat doamnelor si domnilor, cat si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai in voga piese ale momentului. Retailerul ofera modele care interpreteaza trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecarui sezon.