Office-Shoes

Office Shoes incepe astazi o campanie speciala de reduceri, care vizeaza atat ultimul weekend din mai, cat si debutul sezonului estival. Astfel, magazinul deruleaza, între 26 si 30 mai, o campanie de reduceri de pana la 50% pentru o categorie de produse selectate si disponibile in reprezentantele din centrele comerciale.

Campania nu vizeaza insa doar mediul offline, ci continua in online. Office Shoes a pregatit reduceri de pana 20% pentru mai multe modele de balerini, espadrile si incaltaminte de piele. Acestea sunt si categoriile pe care clientii le-au preferat de-a lungul timpului in această perioadă a anului, astfel ca acum magazinul vine in intampinarea cerintelor lor.

Pentru a-si achizitiona lucrurile dorite cat mai eficient, Office Shoes isi sfatuieste clientii sa urmareasca produsele din timp si sa-si alcatuiasca o lista cu ceea ce-şi doresc. Ofertele Office Shoes se adreseaza intregii familii, iar ofertele sunt disponibile aici. De asemenea, clientii pot urmari pagina de Facebook a magazinului pentru a se informa rapid cand sunt listate produse noi, cand debutează campanii speciale sau cand portofoliul de produse este completat cu cele mai interesante colectii.

Despre Office Shoes

Office Shoes este un magazin international, prezent in inca opt tari in Europa si existent in mediul online din 2013. In grila de produse se regasesc 21 de branduri comercializate cu preturi variate, care se muleaza pe nevoie intregii familii, existand incaltari pentru femei, barbati si copii.

Cei interesati pot achizitiona produsele Office Shoes atat in mediul online, cat si la magazinele deschise in Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Brasov si Targu Mures.