paul

In perioada sezonului estival, brutariile Paul reintroduc in meniu gama de bauturi reci cu arome de fructe, recomandate sub umbrela „Te racoresti in stil frantuzesc!”.

Clientii in cautare de arome racoritoare si delicioase pot savura cocktailuri pe baza de ceai verde cu menta (Mojito, Fructul Pasiunii, Mar Verde, Zmeura) sau pe baza de macarons (Zmeura, Fistic, Vanilie, Ciocolata).

„Paul este un brand inovator, care aduce mereu in gama produse adaptate ocaziilor de consum. Asa cum ne-am obisnuit clientii, la inceputul fiecarui sezon actualizam meniul nostru cu produse ce pot fi consumate in functie de temperaturile de afara. Astfel, prin campania <<Te racoresti in stil frantuzesc>>” incercam sa le oferim fanilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o varietate de bauturi savuroase pe baza de ceai verde sau macarons. Toate ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, delicioase si numai bune de rasfat”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Gama de bauturi racoritoare este disponibila doar in brutariile mari din Bucuresti, Cluj si Constanta pana pe 30 septembrie 2016.
Mai multe informatii despre campanie, brutarii, produse si oferte gasiti pe paginile de Facebook si Instagram ale Paul Romania.
****
Despre Paul
Cu o traditie de peste 125 de ani Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.
Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 15 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj (Polus Center) si Constanta (City Park Mall). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Mega Mall si Sun Plaza.