PHYTOELIXIR-sampon

Expert al tratamentelor pentru ingrijirea parului, Laboratoarele Phytosolba utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovative puternic concentrate care mentin parul frumos si sanatos.

Parul foarte uscat este poros si sufera de dezechilibre la nivel molecular, toate acestea fiind cauzate de o deficienta semnificativa la nivel de lipide.

Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par hranit si restabilirea nivelului de lipide la nivelul firului de par este gama PHYTOELIXIR.

PHYTOELIXIR combina doua ingrediente active foarte nutritive: – ceara esentiala din floare de Narcisa, care penetreaza fibra capilara si o hraneste intensiv, pentru un efect de par matasos; – ulei de Macadamia, un element foarte nutritiv, incapsulat in cronosfere, care sunt eliberate in timp. Acestea au un efect intensiv de restabilire a concentratiei de lipide esentiale din firul de par si ofera protectie de lunga durata. Formula f`ara sulfati revitalizeaza parul f`ar a-l incarca. Transformarea este imediata si pe termen indelungat: parul este usor de coafat si foarte matasos la atingere. Confera stralucire si suplete intensa.
Phytoelixir sampon si Phytoelixir Masca – secretul nostru pentru un par stralucitor, hranit in profunzime si catifelat!

Produsele Phyto sun disponibile in farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro .