pandora

Primavara a venit aseara odata cu prezentarea in exclusivitate a noilor Colectii de Primavara-Vara 2016 de la PANDORA.

Alaturi de reprezentanti ai industriei modei si ai presei de specialitate, la eveniment au fost prezente vedetele Andreea Ibacka, Ilinca Vandici, Corina Caragea, Ioana Ginghina, Giulia Anghelescu, Bianca Ionita, Tily Niculae, Maria Radu, Alexia Talavutis, Oana Tache, Ioana Maria Moldovan, Oana Roman, Monica Iagar, Eli Roman, Camelia Baltoi, Simona Taranu, Irina Mohora, Alexandra Badoi, Camelia Capitanu, Dana Savuica, Olivia Alexandra Nita, Ramona Solomon, Florentina Opris, Mihaela Cozmolici, Maria Andreea, Andrei Nourescu si Dorin Chiotea.

Lansarea colectiilor a avut loc la Galeria Galateca, intr-o atmosfera speciala, unde cei peste 120 de invitati au descoperit noile bijuterii feminine create de PANDORA: designuri moderne si rafinate, inspirate de unicitatea femeilor, de legaturile pretioase ale familiei, precum si de frumusetea florilor de primavara.

Incepand din 1982 – odata cu deschiderea unui mic magazin de bijuterii in Copenhaga, Danemarca – PANDORA s-a dezvoltat constant si continuu, devenind unul dintre cele mai importante si mai iubite branduri de bijuterii din intreaga lume, recunoscut pentru produse de cea mai inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile.

Fiecare piesa PANDORA beneficiaza de grija si atentie la detalii, din momentul primei schite de design si pana cand bijuteria paraseste atelierul de productie. Iar rezultatul consta in extraordinara varietate de talismane, bratari, inele, cercei si coliere din Universul PANDORA – simboluri pentru momentele de neuitat ale vietii, perfecte pentru a exprima personalitatea si stilul fiecareii femei.

DESPRE PANDORA

Cunoscuta in toata lumea pentru bijuteriile sale de inalta calitate, finisate manual, disponibile la preturi accesibile, PANDORA creeaza, fabrica si comercializeaza bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirandu-le pe femei sa-si accepte personalitatea si sa-si exprime stilul propriu, bijuteriile fermecatoare si feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vietii. Creatiile unice si atent finisate de la PANDORA combina mestesugul vechi de secole cu tehnologia moderna si sunt distribuite in mai mult de 80 de tari, de pe sase continente, prin aproximativ 9.800 de puncte de vanzare, incluzand peste 1.300 de magazine-concept.

Fondata in 1982 si avand sediul in Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listata public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.pandoragroup.net sau gasiti-va inspiratia pe www.pandora.net.