bioderma-protectie

BIODERMA lanseaza o noua generatie de fotoprotectie: aplicare FARA INTINDERE.

Photoderm MAX Brume SPF 50+ ofera o fotoprotectie foarte inalta, se aplica din orice pozitie, nu necesita intindere, este ideal pentru activitatile sportive, are un efect revigorant si este 100% transparent.

Adevarul biologic

Soarele este vital pentru ssnstatea si starea noastrs de bine. Dar, protectia noastrs naturals nu este suficients pentru a permite pielii noastre ss lupte impotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomands aplicarea de fotoprotectie la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renuntam sa mai folosim fotoprotectie atunci cand ne gandim ca mainile vor ramane lipicioase sau ca nisipul se va lipi de piele.

Raspunsul biologic

Combinatia brevetului BIOPROTECTIE CELULARA® si a filtrelor UVA / UVB stimuleaza apararea naturala a pielii impotriva soarelui. Gratie dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesita intindere si se aplica foarte usor, din orice pozitie, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru barbati si zonele cu pilozitate.

Photoderm Max Brume SPF 50+ poate fi aplicat inclusiv pe pielea umeda, este foarte rezistent la apa si ideal pentru activitatile sportive. Are un efect revigorant si este 100% transparent. Pielea este protejata atat in interior, cat si in exterior. Intr-un mod durabil.

Pret recomandat in farmacii:
Photoderm MAX Brume SPF 50+ – 86 RON