crema-Avene

Benefic pentru organism, soarele se poate transforma rapid intr-un dusman atunci cand nu ne luam masurile de protectie necesare, cu produse SIGURE de fotoprotectie. 

Cum ar trebui sa fie acestea pentru a avea  eficienta maxima?

Sa aiba capacitate eficace de filtrare
Spectru larg de acoperire
Fotostabilitate >= cu 90%
Textura placuta
Tolerabilitate foarte crescuta
Sa protejeaze ADN-ul celular

Bazandu-se pe aceste caracteristici, Eau Thermale Avene a creat Avene Sun Care, o gama completa de produse cu formule sigure ce ofera protectie UVA – UVB ridicata, cu o fotostabilitate peste 90% (capabile sa reziste la efectele expunerii UV, pastrandu-si nivelul de protectie). Din gama fac parte: Spray SPF50+ si SPF30 pentru adulti/copii, Creme SPF50+ si SPF30 pentru adulti/copii.

Deoarece este nevoie de o singura arsura solara in copilarie ca sa dubleze sansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vietii, produsele Avene Sun Care au o formula cu tripla actiune. Acestea protejeaza impotriva leziunilor ADN la nivel celular, avand totodata o actiune puternic anti-oxidanta (previn aparitia radicalilor liberi), datorita Pretocopheryl – un antioxidant puternic, protejeaza si calmeaza datorita continutului de Apa termala Avene. De asemenea, numarul scazut  de filtre (doar 4) asigura o toleranta maxima a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apa, iar textura lejera nu lasa urme albe la aplicare.

Iar pentru ca pielea are nevoie de ingrijire si dupa expunerea la soare, Gelul cremos reparator este ideal pentru calmarea si reconstruirea barierei cutanate a pielii.

Gama de protectie solara Eau Thermale Avene este recomandata de American Skin Cancer Foundation si este partener unic al European Skin Cancer Foundation.

Gama Avene Sun Care de la Avene, poate fi gasita in farmacii, la pretul de 80 ron (spray) si 60 ron (creme).

Pentru mai multe informatii accesati:
www.eau-thermale-avene.ro
www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania