Nomasvello

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL ajunge la 28 centre deschise in Romania, in doar 6 ani de existenta.

Votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, reteaua No+Vello continua sa se extinda la nivel national, intentionand sa aiba 30 saloane active pana la finele anului.

Nomasvello Romania a inaugurat 2 centre in februarie 2016, in orasele Oradea, respectiv Pitesti si alte 4 centre in martie 2016,  in in Arad, Galati si Braila.

In lunile august si septembrie 2016 compania va deschide 3 noi saloane de infrumusetare premium in capitala, in spatiile comerciale MegaMall, Parklake, respectiv Bucuresti Mall Vitan.

Succesul conceptului No+Vello ( www.nomasvello.ro ) se bazeaza indeosebi pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.

Centrele Nomasvello au in permanenta activa si o campanie de loializare a clientilor, acestia primind bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello, precum si o sedinta gratuita de epilare definitiva (inghinal, axila sau fata) pentru fiecare 3 prieteni convinsi sa aleaga No+Vello. Mai mult, clientii care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.

Pe langa toate aceste atribute, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Noile centre care urmeaza a se deschide vor pune la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, alaturi de tratamentul facial ProSkin. Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

Toate noile centre Nomasvello vor comercializa produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. In plus, vor oferi Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Totodata, in primavara anului 2016 brandul No+Vello a initiat un proiect-pilot in cadrul Promenada Mall, unde a lansat conceptul de Nomasvello Point, un business atractiv in sistem de franciza, pe care urmeaza a-l dezvolta la nivelul oraselor mici din Romania. Prin inovatia No+Vello Point se poate deschide un centru cu serviciile Nomasvello in cadrul unei afaceri deja active din tara, daca publicul-tinta este acelasi: romani cu venituri medii si peste medie, interesati de serviciile de beauty si de ingrijirea personala.

Pana la finele anului 2016 reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa aiba 30 centre active, cautand francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara si Piatra-Neamt. Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.

Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.