L'Art du Soin

L’Art du Soin este o gama senzoriala sofisticata cu tratamente speciale care rasfata si reda frumusetea naturala a tenului. Fiecare produs are o compozitie originala pe baza de infuzii din plante si flori atent selectionate, proces inspirat din medicina traditionala si fitoterapie.

Cu formule originale, texturi delicate si surprinzatoare, arome sofisticate si in acelasi timp subtile, L’Art du Soin interpreteaza pasii ritualului de ingrijire a tenului inspirat de natura…. Gesturi simple, dedicate ingrijirii pielii in fiecare moment al zilei. Compozitia fara parabeni, silicon, surfactanti sau uleiuri minerale, evidentiaza tot ceea ce natura are mai bun de oferit, pentru o piele care radiaza de sanatate.

ULEI HRANITOR PENTRU FATA, 30 ml ( pret 247 lei)

Confera radianta, revitalizeaza si netezeste pielea. Infuzat cu extract de iris alb si petale de trandafir, acest ulei uscat restabileste vitalitatea naturala a pielii. Picatura cu picatura, liniile fine sunt estompate si pielea isi recapata radianta naturala si sanatatea.

Extractele din plante au fost infuzate in formulele produselor pentru a se transforma in contact cu pielea si a-i conferi un aspect radiant si sanatos.

ESSENTIALS CREMA PENTRU FATA, 50 ml (pret 270 lei)

Hraneste, energizeaza si redensifica pielea. Imbogatita cu extract din fruct de cactus cu proprietati regeneratoare, aceasta crema hraneste si ofera pielii o infuzie de vitamine si oligoelemente. Redensificata, pielea este catifelata si improspatata.

Extractele din plante au fost infuzate in formulele produselor pentru a se transforma in contact cu pielea si a-i conferi un aspect radiant si sanatos.

Gama L’Art du Soin este disponibila in Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro