Bucle-lejere

Luxuriante, ultra-feminine si foarte sexy, buclele sunt mereu la moda. Parul scurt va avea mai mult volum cu onduleuri lejere, iar tunsorile medii sunt cel mai bine puse in valoare de buclele bohostyle, in timp ce pentru parul lung stilistii recomanda bucle in spirala.

Pentru femeile care isi doresc sa iasa din tipare cu o coafura statement, ondulatorul automat Rowenta Expertise So Curls este cea mai usoara metoda pentru bucle superbe, realizate in timp scurt si in confortul casei.

Cum functioneaza?

Simpla apasare a butonului integrat pe manerul ondulatorului actioneaza sistemul automat „Instant Curling” ce roteste suvita de par in jurul elementului cu invelis de turmalina, incalzit, pentru a crea onduleuri spectaculoase.

„Femeile cu parul drept au visat intotdeauna la bucle stralucitoare si s-au straduit  sa le obtina prin diverse metode. So Curls le indeplineste aceasta dorinta fara efort, gratie tehnologiei performante. Aparatul este foarte versatil si realizeaza onduleuri bine definite, lejere sau largi, in functie de preferintele fiecareia”, spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe SEB Romania.

Aparatul are trei setari de temperatura pentru fiecare tip de par – subtire, normal sau gros – si un cronometru cu semnal sonor care anunta cand bucla este gata.

Invelisul de turmalina – un cristal semipretios care se polarizeaza electric la incalzire – aduce parului un plus de stralucire, in timp ce rotirea alternativa – stanga – dreapta – asigura o coafura cu aspect natural.

Despre Rowenta

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si mediul inconjurator.

Pentru mai multe informatii accesati:
www.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania / #rowentabrushactiv