samsung

Bratara de fitness cu functie GPS si castile wireless sunt noile accesorii smart de fitness pentru un stil de viata sanatos

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat Gear Fit2 si Gear IconX, extinzandu-si portofoliul de accesorii smart. Noile accesorii vin in intampinarea nevoilor de fitness ale utilizatorilor, fiind compatibile cu tehnologii precise de monitorizare a distantei parcurse si de redare a muzicii, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de fitness completa.

Gear Fit 2 dispune de functie GPS si functii de monitorizare a ritmului cardiac, care urmaresc si masoara cu exactitate distanta parcursa si pulsul, generand instantaneu rapoarte despre activitatea sportiva a utilizatorului. Castile Gear IconX nu au nevoie de cablu, oferindu-i utilizatorului informatii despre performanta din timpul antrenamentului. Gear Fit2 si Gear IconX sunt optimizate pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de antrenament ale utilizatorilor, indiferent ca acestia se pregatesc intens pentru un maraton sau se afla la intr-o plimbare lejera prin parc.

„Stilul de viata sanatos a devenit o prioritate pentru tot mai multi utilizatori. Tehnologia accesoriilor smart Samsung imbunatateste activitatile de fitnesss ale utilizatorilor, oferindu-le experiente complete si mai distractive. Gear Fit2 si Gear IconX sunt create special pentru a raspunde tuturor nevoilor utilizatorilor, permitandu-le acestora sa aiba parte de mai multe beneficii in urma antrenamentului lor zilnic,” a declarat Younghee Lee, Vicepesedinte executiv Global Marketing, Mobile Communications Business in cadrul Samsung Electronics.

Gear Fit2: functii avansate de fitness

Design ergonomic si elegant, fiind ideal pentru utilizare zilnica.

Ecranul curbat tactil Super AMOLED permite o monitorizare usoara a activitatilor de fitness, precum si verificarea si raspunderea la mesaje text.

Functia GPS si senzorul de monitorizare a ritmului cardiac permit monitorizarea activitatilor indiferent de stilul de viata.

Functia  Auto Activity Tracking identifica automat activitatile utilizatorilor, chiar daca acestia alearga, merg, pedaleaza, utilizeaza aparatul de vaslit sau bicicleta eliptica.

Ofera posibilitatea de transfer a datelor despre activitatile de fitness intre S Health si alte aplicatii de fitness, precum si functia „Step Challenges” pentru competitiile intre utilizatori.

Utilizatorii pot asculta muzica preferata in timpul antrenamentului fara a avea nevoie de smartphone.

Gear IconX: Experienta wireless simpla

Usoare si confortabile, noile casti sunt disponibile in trei marimi diferite si pot fi activate prin simpla introducere a lor in ureche.

Datele de fitness, precum distanta parcursa, viteza, durata, ritmul cardiac si caloriile arse pot fi monitorizate cu usurinta, iar IconX se sincronizeaza simplu cu S Health.

Functia Voice Guide ofera informatii despre antrenament, precum si muzica preferata a utilizatorului.

Spatiu de stocare pentru pana la 1.000 de piese MP3, tehnologie Bluetooth si controlul muzicii prin simpla atingere a castilor.

Gear Fit2 va fi disponibil incepand cu 10 iunie 2016, iar Gear IconX va fi disponibil in incepand cu iulie 2016. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati:  http://www.samsungmobilepress.com sau news.samsung.com/galaxy.

Pentru lansarea oficiala a filmului Gear Fit2 si Gear IconX, va rugam vizitati
Gear Fit2: https://www.youtube.com/watch?v=SHK5SAHj1ZE
Gear IconX: https://www.youtube.com/watch?v=_Qto3jm36Tw

Caracteristici Gear Fit2:
Ecran
1.5”, Super AMOLED 216 x 432 curbat
Chipset
Dual Core (1 GHz)
Memorie
Capacitate 512 MB (RAM) / 4 GB
Conexiune
Bluetooth® v 4.2
Senzor
Accelerometrul, Gyro, HRM, GPS incorporat, Barometru
Dimensiune
24,5 ( x 51.2 mm
Greutate
Mic: 28g
Mare: 30g
Baterie
200mAh
Compatibilitate
Android 4.4/ RAM 1.5 GB
Sistem de operare
TIZEN
Caracteristici aditionale
Notificari (social media, apel, email, mesaj, aplicatii, orar)

Negru, albastru si roz

Mic (dimensiunea incheieturii: 125 ~ 170mm)
Mare (dimensiunea incheieturii: 155 ~ 210mm)

Certificat IP68 (pana la 30 minute la adancime de pana la 1.5m)

Player de muzica individual
Audio
Formate audio: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA

Caracteristici Samsung Gear IconX:

Memorie
4 GB / pana la 1.000 piese
Conexiune
Bluetooth® v 4.1
Senzori
Accelerometru, ritm cardiac,
Dimensiune
Casca: 18.9 (latime) x 26.0 (inaltime) / Cutie: 92.0 (latime) x 35.3 (inaltime)
Greutate
Casca: 6.3g per casca / Cutie: 52g
Baterie
Casca: 47mAh / Charging Case: 315mAH
Compatibilitate
Android 4.4/ RAM 1.5 GB
Difuzor
Dynamic Driver
Microfon
2 per casca
Alte caracteristici
Negru, albastru si alb

Rezistent la apa (invelis P2i Nano)

Player de muzica independent

Voice Guide (disponibil in 15 limbi)
Audio
Formate audio: MP3, WMA v9, WAV, AAC, M4A

*Toate functionalitatile, functiile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv dar nemilitandu-se la beneficii, design, pret, componente, performanta, disponibilitate si capacitatile produsului pot fi schimbate fara obligatie de preaviz.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspira oamenii si creeaza viitorul prin tehnologii si idei. Compania redefineste lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de retea, a semiconductorilor si a solutiilor LED. Pentru cele mai noi informatii, vizitati Samsung Newsroom la news.samsung.com.