tefal-sucuri

Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu si fresh catre un restart prin detoxifiere. Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal garanteaza maximum de vitamine si minerale prin tehnologia de presare la rece.

„Fructele, legumele si verdeturile sunt bogate in antioxidani care mentin in functiune sistemul imunitar, ajutand corpul sa nu-si distruga propriile celule. Pentru a pune in valoare aceste beneficii, Tefal a creat Infiny Juice, cu ajutorul  caruia fructele si legumele isi pastreaza aroma naturala, culoarea originala si mai ales nutrientii esentiali”, explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Spre deosebire de storcatoarele centrifugale care razuiesc fructul prin sita la o viteza foarte mare, pierzand astfel o parte din nutrienti, noua generatie de storcatoare prin presare Tefal extrage sucul ultra-lent, pastrand calitatile nutritive ale fructelor si legumelor.

Aceasta tehnologie presupune ca fructele, legumele si verdeturile sunt taiate si impinse usor pe filtru de un ax in spirala, care se roteste incet.  Astfel, reactiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele si vitaminele raman intacte. In plus, tehnologia silentioasa ofera confortul de a pregati un  suc delicios in orice moment al zilei.

Studiile de laborator realizate de specialistii Tefal arata ca prin tehnologia de presare la rece, folosind Infiny Juice ZC255B, se obtin pana la de două ori mai mult suc, 1/4 mai multa vitamina C si de două ori mai multi antioxidanti comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal de la Tefal.

Despre Tefal®:
Tefal, ingeniozitate acasa
De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase care ofera un gatit echilibrat si sanatos, cu rezultate garantate. De la vase de gatit, la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare, conviviale, care ofera placerea de a le utiliza in fiecare zi.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.tefal.ro.