Mosc-alb

Din tinuturile cele mai indepartate ale Orientului, au fost aduse peste mari si tari ingrediente pretioase pentru femeia delicata. Tesori d’Oriente le-a inclus cu atentie si pretuire in produsele de ingrijire, astfel incat femeile de pretutindeni sa se poata bucura de esentele fine.

Un ritual cu trei pasi mai aproape de Orient

Cele trei etape ale rasfatului sunt redate prin prospetimea cremei de dus si a cremei de baie, prin delicatetea cremei de corp si prin parfumul seducator al apei de toaleta. Dupa ce isi imbraca trupul cu rochia fina, tesuta din ingredientele luxuriante ale gamei Tesori d’Oriente, aceasta raspandeste notele misterioase de mosc.

1. Aromele moscate ale cremei dus si cremei de baie persista timp indelungat, iar produsele hidrateaza eficient pielea chiar din timpul utilizarii, sub dus.

2. Crema de corp hidrateaza in profunzime, pielea ramanand fina si moale chiar dupa prima aplicare. Parfumul moscat se simte timp indelungat, purtandu-te cu gandul ore in sir catre taramuri indepartate.

3. Deodorantul poate fi aplicat pe brate, abdomen si picioare, pentru un plus de prospetime, iar apa de toaleta aplicata in puncte strategice (gat, incheieturi) completeaza tabloul ce are ca punct central moscul alb.

Gama Tesori d’Oriente cu Mosc Alb rasfata simturile si scoate in evidenta rafinamentul, delicatetea si puritatea femeii invaluite intr-o aura misterioasa.

Gama contine:
Apa de toaleta 100 ml, 26.04 lei
Deodorant 150 ml, 11.41 lei
Crema de dus 250 ml, 11.53 lei
Crema de baie 500 ml, 18.60 lei
Crema de corp 300 ml, 24.80 lei