Tezenis-lenjerie

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, gazduieste incepand cu 12 martie 2016, primul magazin TEZENIS din Romania. Parte a grupului italian Calzedonia, TEZENIS se afla intr-o retea extinsa de magazine in sistem de franciza, cu mai mult de 3.600 de spatii, in peste 36 de tari.

”AFI Palace Cotroceni este fara indoiala unul dintre cele mai performante centre comerciale din tara noastra si in momentul de fata gazduieste peste 300 de branduri cunoscute national si international. Astfel, prezenta in premiera a magazinului TEZENIS in AFI Palace Cotroceni face parte din strategia noastra de a extinde si diversifica oferta de branduri pentru clientii nostri. Ne bucuram sa ii spunem bun-venit si in Romania brandului care are un mare succes international.” declara Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

TEZENIS isi va intampina in premiera clientii din Romania cu imbracaminte usoara de zi, colectii de lenjerie intima si articole pentru plaja, tricotaje, dresuri, ciorapi si sosete, atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii.

Colectiile brandului se reimprospateaza saptamanal cu noi articole pentru a reflecta ultimele tendinte in moda si au preturi competitive adaptate tinerilor consumatori, ale caror exigente in ceea ce priveste raportul calitate pret sunt in continua crestere.

Printr-o abordare cosmopolita modei, brandul TEZENIS va fi acum disponibil si romanilor, in AFI Palace Cotroceni, dupa ce, de mai multi ani se situeaza cu succes in inima marilor orase, precum Milano, Roma, Paris, Londra, Moscova, Barcelona, Viena, Praga, Dubai, Istambul, Osaka, Atena, Hong Kong, Lisabona si Sao Paolo.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele sau noutatile din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre TEZENIS

TEZENIS este cel de-al treilea concept al grupului Italian Calzedonia creat in anul 2003. Lansat in era noii generatii, TEZENIS este un brand fresh ce anticipeaza schimbarile rapid, oferind colectii noi la fiecare doua luni. In Romania, TEZENIS este disponibil in AFI Palace Cotroceni prin intermediul companiei FUTUTA LENJERIE 2010 SRL. FUTURA LENJERIE 2010 S.R.L. este o companie romaneasca infiintata in anul 2010, proprietara a magazinelor Calzedonia, Intimissimi si Tezenis in Romania. Compania detine 10 magazine: 6 magazine Calzedonia, 3 magazine Intimissimi si un magazin Tezenis. 8 dintre magazine sunt localizate in Bucuresti, iar doua in Constanta si Timisoara.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni este cel mai mare centru comercial din Romania, ce ofera un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: peste 300 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interiorul unui centru comercial deschis tot timpul anului, doua terenuri de joaca pentru copii, prima arena de laser tag din tara, primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard, un spatiu dedicat targurilor tematice, un trenulet electric, o pista de karting. Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis deschis in fiecare zi intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele de vineri si sambata, iar zona de fast food, restaurante si atractii, pana tarziu in noapte. Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 1,11, 8, 25, 47.