colectia-TEZYO

TEZYO, noul concept de magazin by OTTER Distribution, demareaza campania Pantofi cu Pereche , care se va desfasura in perioada 7 aprilie – 8 mai. 

Campania este prima actiune dintr-o serie de activari ce au ca obiectiv principal consolidarea pozitionarii brand-ului ca si consultant de stil, ce vine in ajutorul clientilor sai in descoperirea stilului personal prin diverse actiuni sustinute de o serie de parteneri, fashion bloggeri si consultanri de stil.

Primavara aceasta, TEZYO isi doreste sa devina consultantul tau de stil si te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste construirea unei tinute potrivite, in functie de diferite contexte in care te afli. Practic, la TEZYO ai parte de surprize „cu pereche”, orice client este rasfatat si primeste, pe langa produsul achizitionat, o surpriza speciala, sfaturi, un mini-ghid de stil, si mai ales sansa de a participa la un workshop de stil personalizat, sustinut de catre Ana Morodan, gandit si structurat special pentru clientii TEZYO.

Filip Schwartz, Owner al grupului OTTER Distribution: ”TEZYO sustine stilul autentic și libertatea de exprimare,  este un brand despre stilul si alegerile personale ale fiecaruia, exprimarea emotiilor, despre identificarea cu tine insuti. Prin lansarea campaniei Pantofi cu Pereche, TEZYO vine  in intampinarea clientilor  preocupati de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri cu personalitate si atitudine oferind, in acelasi timp, sfaturi utile si idei noi pentru cei care doresc sa isi reimprospateze garderoba, in noul sezon.”

Campania Pantofi cu Pereche include componente de comunicare online si offline, pentru categorii de publicuri tinta cat mai diverse. Accesand www.tezyo.com sau pagina de facebook TEZYO la www.facebook.com/tezyoshoes, clientii vor putea afla toate detaliile campaniei si vor avea posibilitatea de a se inscrie la newsletterele TEZYO pentru a fi la curent cu ultimele noutati si tendinte de stil.

In plus, in mall-urile in care magazinul TEZYO este prezent, vizitatorii TEZYO se vor putea bucura de o pauza de distractie cu stil, la fun corner-ul TEZYO, unde vor putea imortaliza momentul petrecut alaturi de prietenii de shopping creand gif-uri amuzante pe ritmuri de muzica antrenanta si vor primi imprimate fotografiile preferate. Mai mult decat atat, toti vizitatorii care ajung la fun corner-ul TEZYO sau in magazine vor primi din partea TEZYO un cod pantone transformat in ghid de stil pentru sezonul cald, cu sfaturi pentru asortarea culorilor in moduri potrivite stilului personal.

In magazinele TEZYO din AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Shopping Mall Timisoara vor fi organizate workshop-uri de stil, sustinute de catre Ana Morodan, fashion blogger si style consultant, pentru publicul interesat de tendintele in fashion si lifestyle. Pentru a obtine o invitatie de participare la unul dintre aceste workshop-uri de stil, cei interesati se vor inscrie online pe www.tezyo.com,   unde vor afla conditiile de participare.

In acest an, reteaua TEZYO a crescut la patru magazine, 3 in cele mai importante complexe comerciale in București (Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni și Promenada) si inca un magazin nou, lansat in Timisoara (Shopping City Timisoara). Desi la inceput, magazinele TEZYO se bucura deja de un feedback promitator din partea clientilor, motiv pentru care compania pregateste planuri de extindere in intreaga tara, chiar din acest an.

Pentru intrebari, va rugam sa contactati:
Magda Topolica, Account Manager
The GOOD Company
T: (0040)0799 769 171
e: [email protected]

Despre TEZYO

TEZYO este un concept de magazin nou, urban si fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului tanar si preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine.
TEZYO ofera publicului o varietate mare de branduri recunoscute si indragite, printre care: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Aldo, Converse, Nike si Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Santini, Diesel etc. Produsele oferite de magazinele TEZYO sunt articolele de incaltaminte pentru barbati si femei, accesorii si marochinarie, dar si incaltaminte pentru copii.

Pentru mai multe informatii, accesati www.tezyo.com.