World-Class-Constanta

World Class Romania, lider de piaţa in industria de wellness autohtona, va deschide un nou club de fitness World Class in cadrul centrului comercial City Park Mall, din Constanta, in urma unei investitii de peste un milion de euro.

Inaugurarea clubului World Class Constanta este estimata pentru luna iunie a acestui an.

Centrul de fitness se va intinde pe o suprafata de peste 1.700 m2 si va pune la dispozitia clientilor o sala de sport cu echipamente de ultima generatie, un studio de aerobic si o sala moderna de cycling. De asemenea, centrul include o zona de functional training, dotata cu cele mai noi accesorii de fitness, precum TRX, Bulgarian Bags si Core Bags. In plus, clientii se vor putea incarca cu energie in piscina semiolimpica sau deconecta de la activitatile zilnice in sauna uscata.

Noul centru se va dezvalui sub un design modern si elegant, iar tavanul skylight va oferi o infuzie de lumina naturala, creand un ambient placut si relaxant in toate zonele clubului.

“Ne-am luat angajamentul de a face fitnessul accesibil  pentru o mare parte din populatia Romaniei, iar deschiderea World Class Constanta sustine planurile noastre in aceasta directie, cea de a oferi comunitatii de aici servicii de fitness la cele mai inalte standarde, programe diversificate si dotari moderne. Dorim sa transformam World Class in locul preferat al romanilor, in afara casei, unde se pot deconecta si antrena sub atenta indrumare a echipei noastre”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Clientii World Class Constanta vor putea alege, in functie de preferinte sau nivel de pregatire, dintre cursurile predate de catre cei mai buni instructori din Romania, certificati la nivel international, sau pot opta pentru clase de antrenament personal, alaturi de antrenori profesionisti.

Accesul in club se face de luni pana vineri intre orele 06:30-23:00, iar in zilele de sambata si duminica, in intervalul orar 08:00-20:00.

Pentru mai multe detalii despre World Class Constanta, accesati: http://constanta.worldclass.ro

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara in prezent 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de patru investitori: EBRD, AXA, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati:  http://www.worldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:  http://wbyworldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/wbyworldclass.