epilare-definitiva

Vedetele autohtone aleg sa se epileze definitiv cu IPL in centrele Nomasvello, pentru a-si eficientiza timpul liber si pentru o piele fina, fara imperfectiuni.

Le vedem peste tot: la toate emisiunile televizate, in deplasari prin tara, in vacante cu cei dragi sau pe strada, surprinse de paparazzi. Vedetele din Romania au cateva secrete prin care arata impecabil oricand si sunt mereu pregatite sa apara in lumina reflectoarelor. Unul dintre acestea este felul in care isi intretin pielea frumoasa.

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Epilarea definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) actioneaza pe baza principiului fototermolizei selective, pentru a distruge radacina firului de par prin intermediul flash-urilor luminoase. Acestea sunt conduse in profunzimea pielii de catre melanina (culoarea) firului de par.  Cu cat foliculii sunt mai negri si grosi, cu atat tratamentul este mai eficient, de aceea brunetele au de ce sa se bucure: scapa rapid si sigur de problema pilozitatii, printr-o metoda sigura si blanda cu pielea.

epilarea-definitiva

Tehnologia de epilare definitiva cu IPL ajuta la regenerarea epidermei, eliminand cauza foliculitei- firele de par sub piele, cu grad mare de infectare. Acest tratament este recomandat tuturor persoanelor, cu exceptia celor cu parul foarte blond (lipsit de melanina) si celor cu pielea foarte inchisa (afro-americani). Zonele cel mai des tratate sunt: fata, axilele, zona inghinala, bratele si picioarele, adica acele parti ale corpului expuse si a caror pilozitate provoaca neplaceri. Detalii complete despre tratament si lista de preturi pot fi accesate  www.nomasvello.ro