World-Class

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, a organizat duminica, 22 mai, cea de-a patra editie a World Class Fitness Festival, din Bucuresti, unde peste 2.500 de participanti s-au antrenat in aer liber, in Piata Victoriei, impreuna cu cei mai buni instructori din Romania.

120 de biciclete de cycling au stat la dispozitia participantilor timp de 6 ore. 200 de saltele si-au asteptat pasionatii de yoga pentru a lua parte la cea mai mare clasa de yoga din Romania,  in timp ce clasele de Zumba, Functional Training si Dance si-au intampinat participantii cu multa energie si voie buna. Pentru mai multa adrenalina, cei mai curajosi s-au inscris la Move On Challenge Competition, un circuit de programe de Group Fitness. Juriul, special compus din antrenori Move On si World Class Romania, a selectat cei mai buni dintre participanti si le-au oferit premii constand in vouchere la cursurile predate de Scoala de Fitness Move On si vouchere din partea Hervis Sports. De asemenea, la clasele de cycling am oferit premii din partea partenerilor evenimentului: Nestlé FITNESS, Herbalife si Doppelherz.

Cum in sport si pauzele sunt active, cei prezenti au urmarit demonstratii de Wushu, Karate si gimnastica, dar si diverse programe pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Programul World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului in devenire, pasionat de fitness si constient de beneficiile sportului pentru o viata sanatoasa.

Ne-am luat un angajament fata de clienti de a le oferi servicii si facilitati la cele mai inalte standarde, precum si sa facem fitnessul accesibil pentru o mare parte din populatia Romaniei. Scopul principal al World Class Fitness Festival este promovarea unui mod de viata sanatos, valorile si principiile unui regim de viata activ si inspirational. World Class Romania isi va continua misiunea de a imbunatati stilul de viata al romanilor, iar cea de-a patra editie a celui mai mare festival de fitness confirma acest lucru”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

World Class Romania colaboreaza cu antrenori de fitness si furnizori de programe recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor sai cele mai noi si interesante programe de antrenament.

Structura abonamente

Membrii World Class Romania pot alege dintre cele sase tipuri de abonamente anuale: Local, Bronze, Silver, Gold, Platinum si W. Aceasta structura de abonamente isi propune sa ofere atat clientilor existenti, cat si celor noi, oportunitatea sa acceseze serviciile si facilitatile oferite de intreaga retea World Class. Este un nou model de business pe piata din Romania, care se adreseaza oamenilor cu un stil de viata activ, oferind in acelasi timp beneficii precum apropierea de casa si birou, cat si servicii de fitness diversificate.

Pachetele Local, Bronze, Silver, Gold, Platinum si W pot fi achizitionate la oricare dintre cluburile World Class.

Sponsorii editiei 2016 a World Class Fitness Festival au fost: Dorna, Alpro, Nestlé FITNESS, Herbalife, Rexona, Philips, Hervis Sports, Doppelherz si Sport Guru.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: www.worldclass.ro

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara in prezent 30 centre in toata tara si peste 45.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai inalta calitate, intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class este situat in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti. Clubul de fitness Le Club a intrat in reteaua World Class sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti – si este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de patru investitori: EBRD, Ardian, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati:  http://www.worldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:  http://wbyworldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/wbyworldclass.