kent-orrgren

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, anunta numirea lui Kent Orrgren in functia de Chief Executive Officer, din care va conduce mai departe planurile de dezvoltare ale companiei.

Acesta il inlocuieste pe Mikael Fredholm, care va continua sa faca parte din World Class Romania, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experienta in industria internationala de wellness. El a detinut anterior diferite posturi de conducere in cadrul unor lanturi de centre de fitness de top din Suedia, avand un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

“Suntem incantati sa anuntam numirea lui Kent Orrgren ca varf de lance al operatiunilor World Class la nivel national. Odata cu extinderea retelei noastre la mai mult de 30 de cluburi, World Class Romania a intrat intr-o noua etapa in dezvoltarea sa, care cere sa fie sustenabila si scalabila, mentinand in acelasi timp serviciile la cele mai inalte standarde”, a declarat Dan Farcasanu, director de investitii al Resource Partners, fondul de investitii polonez care detine World Class in Romania si Serbia.

Kent Orrgren va prelua conducerea operatiunilor de la Mikael Fredholm, care iese, astfel, din prima linie pentru a se concentra asupra unor initiative strategice, in calitate de membru al Consiliului de Administratie.

“Dupa 12 ani de modelare a industriei de fitness si implementare a misiunii World Class de a imbunatati stilul de viata al oamenilor din Romania, pozitionand World Class ca lider incontestabil pe piata locala de fitness, voi face un pas inainte si voi continua sa urmez aceasta viziune dintr-un rol strategic in cadrul companiei”, a declarat Mikael Fredholm, membru al consiliului de administratie, World Class Romania.

In urma achizitiei Club Moving, derulata in prima parte a acestui an, World Class Romania numara 31 de centre de fitness la nivel national, in cadrul carora peste 45.000 de membri au acces la 425 de antrenori certificati international, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulti si copii, 18 piscine, un spatiu de fitness de peste 45.000 de metri patrati, dotat cu echipamente de ultima generatie, toate menite sa le ofere experiente de fitness la standarde excelente.

World Class Romania colaboreaza cu antrenori de fitness si furnizori de programe recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor cele mai noi si interesante programe de antrenament. Compania continua extinderea retelei pentru a le oferi membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

World Class Romania detine 20 de centre de fitness in Bucuresti si alte 11 in Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Otopeni si Bacau.

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara in prezent 31 de centre in toata tara si peste 45.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class este situat in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti. Al doilea club W, clubul de fitness Le Club, a intrat in reteaua World Class si este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de investitori institutionali. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: http://www.worldclass.ro/ si https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati: http://wbyworldclass.ro/ si https://www.facebook.com/wbyworldclass.