World-Class

World Class Romania, lider pe piata locala de fitness, continua strategia de expansiune a retelei prin deschiderea clubului cu numarul 31 din tara.

World Class Park Lake va fi inaugurat in septembrie, intr-un spatiu de peste 1.800 de mp (club si terasa).
Prin noul club din mall Park Lake, World Class va aduce mai aproape de consumatorii din proximitate facilitatile de care au nevoie pentru a-si imbunatati calitatea vietii. Clubul va avea o piscina semi-olimpica, o sala de fitness echipata cu aparate de ultima generatie, un studio de aerobic si unul de cycling, cat si o zona special amenajata pentru antrenamentele de functional fitness.

Peste 20 de antrenori, pregatiti la standarde internationale, vor prelua antrenamentele personale si cele de group fitness. Pentru relaxare, clubul include o zona cu sauna uscata.

“Succesul enorm al cluburilor din Titan si din Mega Mall si cererea mare pentru serviciile noastre ne-au convins de potentialul zonei. Astfel am hotarat sa deschidem World Class Park Lake. Ne bucuram ca misiunea noastra de a imbunatati radical stilul de viata al romanilor a creat o nevoie puternica pe piata locala. Vom raspunde acestei nevoi si vom continua extinderea retelei in urmatoarea perioda”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania.

Clubul va fi integrat in categoria Silver de abonamente si va derula saptamanal peste 40 de clase de group fitness. De asemenea, clientii World Class vor putea beneficia de antrenamente personale, alaturi de antrenori profesionisti. O parte din programele de group fitness sunt dezvoltate de LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume si partener World Class.

Pentru mai multe detalii despre World Class din mall Park Lake, accesati: http://parklake.worldclass.ro/

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara in prezent 31 de centre in toata tara si peste 45.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class este situat in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti. Al doilea club W, clubul de fitness Le Club, a intrat in reteaua World Class si este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de investitori institutionali precum EBRD, Ardian, Rabobank sau EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati:  http://www.worldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:  http://wbyworldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/wbyworldclass.