World Class Kids

Daca vrei sa il obisnuiesti pe cel mic cu un stil de viata sanatos, ajuta-l sa faca miscare inca din primii ani de viata. Pe langa miscare, un stil de viata sanatos inseamna o alimentatie corecta, stimulare mentala si eliminarea tensiunilor prin diverse modalitati de relaxare. Marea provocare este, insa, sa il inveti sa pastreze aceste obiceiuri.

World Class Romania, lider de piata in industria de wellness autohtona, iti vine in ajutor si lanseaza programul World Class Kids, ce include activitati speciale pentru fiecare categorie de varsta.
Varietatea de discipline din programul – Karate,  Wushu, Gym Kids, dar si antrenamente precum Les Mills BORN TO MOVE™ – ajuta la modelarea corpului si a mintii micilor sportivi, care se vor pregati, facand miscare, sa fie agili, puternici, flexibili, sa se coordoneze si sa fie rapizi, dar si sa aiba incredere in fortele proprii, in capacitatile lor fizice si psihice.

Programul World Class Kids, bazat pe un concept recunoscut la nivel mondial, contribuie activ la personalitatea adultului  in devenire, pasionat de fitness si constient de beneficiile sportului pentru o viata sanatoasa. Clasele incluse in acest program sunt recomandate pentru copiii intre 4 si 12 ani.
„Credem in puterea sportului de a inspira tinerii sa fie mai activi, mai veseli, iar practicarea timpurie a acestuia incurajeaza increderea in sine, ofera experienta de munca in echipa, momente de neuitat si dezvolta diverse abilitati. Toti parintii isi doresc pentru copiii lor o dezvoltare armonioasa si sanatoasa, iar programale dezvoltate de World Class demonstreaza, inca o data, angajamentul si sustinerea noastra pentru o dezvoltare sanatoasa a membrilor comunitatii in care activam”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class Romania si Serbia.

Recent redeschis, clubul World Class Atlantis pune la dispozitia clientilor disciplinele oferite de programul World Class Kids. Situat in zona Pipera, clubul a beneficiat de un proces de renovare completa si va oferi programe de antrenament, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

World Class Atlantis dispune de o suprafata de 3.160 de metri patrati in interior si include un studio de aerobic, unul de cycling, un studio pentru copii, o sala de fitness si o zona de antrenament functional, toate acestea, prevazute cu echipamente de fitness de ultima generatie si sisteme audio moderne. De asemenea, clubul ofera acces la doua piscine interioare, una pentru adulti si una pentru copii, jacuzzi, doua saune, piscina exterioara si parcare.

Programul World Class Kids poate fi accesat in cluburile World Class Atlantis si World Class Titan, din Bucuresti, World Class Iulius Cluj si World Class Iulius Timisoara.

Pentru mai multe detalii despre programul World Class Kids, accesati:  http://www.worldclass.ro/kids-about.php

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara 19 centre in toata tara si peste 35.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este partener exclusiv LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club de fitness si lifestyle, intitulat W, care reprezinta o oaza urbana holistica de relaxare, in cadrul careia membrii au posibilitatea sa se deconecteze si sa se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai inalta calitate, intr-un cadru intim si exclusivist. Centrul W by World Class este situat in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti.  Clubul de fitness Le Club intra in reteaua World Class sub conceptul premium W – al doilea in Bucuresti – fiind situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:  http://wbyworldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: http://www.worldclass.ro/ si https://www.facebook.com/worldclass.romania.