ParkLake

ParkLake devine in perioada 5-7 mai locul de desfasurare al primei editii Nike 3×3 Challenge, evenimentul care deschide sezonul celui mai iubit sport urban de echipa.

Peste 200 de participanti sunt asteptati sa joace baschet 3×3 pe unul dintre cele trei terenuri puse la dispozitie de centrul comercial, luptandu-se pentru premii in valoare totala de peste 25.000 lei.

Pasionatii de baschet, si nu numai, sunt invitati in weekendul 5-7 mai la ParkLake sa traiasca experienta unui eveniment total, care include meciuri de baschet, muzica, concursuri cu premii si multe alte surprize. Nike 3×3 Challenge este un turneu marca Sport Arena Streetball si reuneste la start cei mai buni jucatori din Romania in clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings. De asemenea, invitatii speciali vor da startul oficial al sezonului de baschet 3×3 la ParkLake si vor interactiona cu vizitatorii care vor trece pragul centrului comercial.

Nike 3×3 Challenge va fi o adevarata desfasurare de forta a baschetului si va pune la dispozitia jucatorilor doua terenuri instalate la iesirea ParkLake dinspre parcul Titan. Un al treilea teren va fi amplasat in Main Square, la parterul centrului comercial, unde oricine poate sa-si incerce aptitudinile de baschetbalist. Competitia va debuta vineri seara, dupa ora 18.00, iar sambata si duminica programul include meciuri si alte activitati pe toata durata zilei.

Inscrierile sunt gratuite si se fac online incepand cu 1 mai, pe www.3la3.ro, in limita a 50 de echipe. Fiecare jucator inscris va primi un kit de participare oferit de partenerii oficiali ai evenimentului. Categoriile de varsta participante sunt: sub 14 ani, sub 18 ani, Open (peste 18 ani) si Veterani (peste 35 ani) atat la masculin, cat si la feminin.
Echipele castigatoare din fiecare categorie se califica automat in turneul Master al circuitului national de baschet 3×3 marca Sport Arena Streetball si pot intra in posesia premiilor in valoare totala de peste 25.000 lei.
Entertainment sportiv

Spectatorii sunt invitati sa intre pe terenul de baschet si sa participe la competitii pentru a castiga unul dintre premiile oferite de ParkLake si de Nike. Partenerii campaniei sunt Nike, PRO FM si Corner Tree Cafe. Pe durata celor trei zile, vizitatorii ParkLake sunt intampinati cu momente de entertainment si concursuri. Distractia va fi asigurata de catre una dintre cele mai bune trupe de freestyle din lume – “Da Move Crew”din Italia. Membrii trupei italiene vor pregati numere de jonglerii cu mingea de baschet, slam-dunk-uri si multe alte momente speciale. Entertainmentul va fi completat de catre majoretele care vor sustine jucatorii.

Iubitorii de baschet sunt asteptati la magazinul Nike din ParkLake, etajul 1, care le pune la dispozitie o selectie mare de produse dedicate acestui sport. Acesta este singurul magazin Nike din Romania dedicat baschetului, unde iubitorii acestui sport pot gasi cele mai noi colectii marca Jordan, Lebron James, Kyrie Irving, Kobe Bryant si Kevin Durant.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Despre baschetul 3×3 si Sport Arena Streetball
Potrivit unui studiu al Comitetului International Olimpic, baschetul 3×3 este cea mai populara forma a acestui sport, cu peste 250 de milioane de practicanti in intreaga lume. Sport Arena Streetball este principalul organizator de evenimente de baschet 3×3 din Romania si este membru in FIBA 3×3 Board, ca reprezentant al organizatorilor din intreaga lume. Romania detine un titlu european la baschet 3×3, cucerit in 2014, la masculin, iar echipa nationala feminina a fost medaliata cu argint la editia din 2016 a Campionatelor Europene.

Mai multe informatii despre competitie si despre Sport Arena Streetball gasiti pe: www.3la3.ro sau printr-o solicitare scrisa la adresa 3×[email protected]