detergent-Sano

SANO lanseaza in Romania cel mai nou detergent degresant concentrat, in formula gel, destinat curateniei din bucatarie, Sano FORTE Plus Gel Concentrat, 500 ml.

Acesta indeparteaza grasimile arse si murdaria. Datorita formulei vascoase exista un timp de contact mai mare al produsului cu suprafata de curatat. Se aplica cu buretele sau direct pe zona dorita si este ideal pentru suprafetele medii si mici: oale, tigai, vase termorezistente, cuptoare, aragaze dar si a altor suprafete.

Produsul nu are un miros intepator si este extrem de eficient. De acea este preferat si utilizat frecvent in rutina de curatenie a casei. Comparand cu un degresant similar, cu formula gel, Sano Forte Plus Gel Concentrat este mai vascos, adera mai bine pe suprafete si colecteaza toata murdaria fara efort. Formula gel permite o actiune mult mai precisa asupra murdariei, fara sa stropeasca alte zone. Sano Forte Plus Gel Concentrat are o cantitate mai mare de agenti activi de suprafata.

Noul produs se adaugă la colectia degresantilor de la Sano. Aceasta cuprinde Forte Plus Trigger 750ml (unul din cele mai iubite produse de la Sano) dar si serie degresantilor Sano Professional.

Video FORTE Plus Gel Concentrat www.youtube.com

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele traditionale din apropierea dvs, dar si online.

In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.

Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Careline si Natural Formula.