Sarbatorim iubirea cu arome rafinate! De Ziua Indragostitilor, torturile din colectia Signature, prajiturile Essentials, eclerele din gama Éclair Affair au decor special. Sunt in editie limitata si pot fi achizitionate din cele doua Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Piața Dorobanti nr 5 si Baneasa Shopping City.

tort Grace Couture

Torturile Signature introduc in Romania notiunea de concept cake: retete proprii, rafinate, surprinzatoare, cu un decor unic, elegant, modern. Retetele combine mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, merengue de cocos, vanilie de Madagascar sau caramel, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure, fistic sau mango si blaturi amaretto cu migdale. Ipanema Bliss, Bacio de Vanilla si Caramel au Lait sunt noile propuneri ale atelierului Grace Couture Cakes pentru editia 2018 a Colectiei Signature.

prajituri Grace Couture

Grace Couture Cakes a creat si o colectie de 10 prajituri Essentials individuale din care poti compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipele tale de rasfat dulce sau pentru un cadou pretios, oferit celor dragi. Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul cautarii simplitatii rafinate: prajituri cu arome esentiale, autentice, folosind ingrediente naturale si retete inedite, într-o prezentare eleganta, dar exuberanta.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansare tendinttelor din domeniul haute patisserie in Romania. Atelierul produce torturi si prajituri pentru nunta, botez sau alte evenimente private si corporate. Mai multe informatii gasesti pe pagina: gracecc.ro.

Foto: PR

Daca ti-a placut acest articol, citeste si: 5 ani de Grace Couture Cakes si o noua colectie Signature