SASS STORE

Primavara vine cu vesti bune din zona fashion! Cea mai dificila alegere a doamnelor si domnisoarelor, „cu ce ma imbrac azi?”, isi are rezolvarea la SASS STORE, locul in care gasesti creativitate, rafinament si calitate dar, cel mai important, haine pentru toate gusturile, varstele si siluetele.

UNDE? Calea Dorobantilor, nr.153, intr-un showroom primitor, cu un design care imbina perfect elementele moderne cu cele traditionale, si unde vei gasi mereu consultanti bine pregatiti, gata sa te ajute sa compui outfit-ul perfect. Clientii care ne-au trecut deja pragul s-au convins ca SASS STORE e cu un pas inaintea trendurilor.

CAND? Oricand, cu idei si sfaturi pe pagina de Facebook a magazinului Sass Store, https://www.facebook.com/Sass-Store, si de luni pana sambata, la sediul nostru din Calea Dorobantilor, nr.153!

DE CE? Pentru ca stim cat de greu este sa gasesti toate elementele de fashion intr-un singur loc, pentru ca iti pretuim timpul si pentru ca nu vei pleca niciodata nemultumit de la SASS STORE. Aici gasesti branduri originale si creatiile celor mai buni designeri: Helene Pisc, Carolina D, Andreea Veneciuc, Atelier Georgeta Serban, Just Couture, Rue Parissiene, Laura Olaru, Caterina Stratan, Berezzo, Eskimo Furs, 2929 Atelier si multi altii.

CUM? Cu outfit-uri ideale pentru toate evenimentele importante din viata ta: prima cina romantica, aniversarea celei mai bune prietene, cununia civila, botezul copilului tau, Balul Bobocilor, o noapte in club sau pur si simplu pentru orice moment al zilei, in care vrei sa te simti sigura pe tine si atragatoare. SASS STORE te ajuta sa fii classy, stylish, sporty-chic, rock-diva, business-casual, glamourous, romantic-boho, pin-up girl, cum vrei tu, oricand vrei tu. Stay classy or be sassy! Esti singura care alege.

CINE? SASS STORE, magazinul multibrand suta la suta romanesc, care satisface si cele mai exigente gusturi. Te invitam sa te indragostesti de noi, iti oferim in schimb prietenie si fidelitate.
Cu prietenie, echipa Sass Store
Bucuresti,Calea Dorobantilor, nr.153
Email: [email protected]