Descopera energia parului care renaste cu System Professional, noul brand lansat de Professionals Brands.

Descopera energia parului care renaste cu System Professional, noul brand lansat de Professionals Brands, care ofera o experienta unica a ingrijirii parului prin ultrapersonalizare. Oamenii de stiinta au descoperit ca parul fiecarei persoane are un profil unic de energie, care determina elasticitatea, starea de sanatate si manevrabilitatea, felul in care raspunde la dorintele fiecaruia dintre noi. Aceasta “amprenta” energetica personala este definita de continutul de lipide din fibra capilara.

Lipidele, desi reprezinta 4% din compozitia firului de par, au un rol primordial si o influenta activa in energia parului, ce nu pot fi preluate de niciun alt substitut. Lipidele din par au rolul de a conecta si sigila “caramizile” de cheratina din interiorul fibrei, asigurand si mentinand integritatea cuticulei si flexibilitatea coafurii. Si nu este un serviciu ultrapersonalizat ceea ce ne dorim cu totii atunci cand pasim intr-un salon? Formula System Professional contine EnergyCode™ Complex, tehnologie creata pentru o ultrapersonalizare, in jurul careia a fost dezvoltat sistemul. Acestei inovatii i se adauga si ingredientele speciale din formula, care restabilesc echilibrul natural de lipide din firul de par, astfel incat parul sa renasca, sa se simta vizibil mai sanatos si mai usor de coafat.

Activeaza energia parului cu System Professional

Parul fiecarei persoane are un profil energetic unic, asemenea amprentelor digitale. System Professional, noul brand prestige pentru ingrijirea parului, folosind metode precise de diagnoza si consultanta, ofera solutii ultra-personalizate de ingrijire in salon si acasa, pentru ca parul sa isi recapete energia vie. Parul poate fi vizibil transformat datorita formulei inovatoare ENERGYCODETM COMPLEX.
„Desi cheratina reprezinta 96% din structura parului, noi cercetari indica faptul ca, lipidele, care sunt in proportie de numai 4%, au o influenta activa, unica, comportandu-se asemenea unui ciment pentru caramizile de cheratina. Asigurarea unor niveluri optime de cheratina si lipide in par este cheia pentru schimbarea structurii si transformarii acestuia.” spune Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional.

Ce inseamna un par cu energie?
„Un par cu un nivel de energie optim este imposibil sa nu fie remarcat! Acesta raspunde foarte usor la tehnicile de styling, este maleabil, are stralucire, are un aspect proaspat si arata plin de vitalitate. Cum sa nu il iubesti?” clarifica Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

Cum se determina codul de energie unic al parului?
ENERGYCODE-ul sau codul personal de energie al parului este identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoza si consultanta, denumit ENERGYCODETM Mapping. Stilistul expert care foloseste aplicatia dedicata SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP. descifreaza nevoile specifice de ingrijire ale fiecarei persoane, in acord cu profilul sau de dorinte si nevoi.

O solutie personalizata din peste 174 de milioane de variante unice posibile
Sistemul de servicii si produse System Professional ofera accesul la peste 174 de milioane de combinatii posibile. Acestea au la baza tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinatie patentata de 4 ingrediente active, care sprijina parul sa-si recapete energia vitala, facandu-l puternic si maleabil ca in starea lui initiala, inainte de orice interventie sau tratament chimic.

Formula ENERGYCODETM COMPLEX include:

LIPIDE IDENTICE PARULUI – Acidul oleic si Glycerylmonooleat ajuta la pastrarea integritatii structurii firului de par prin intarirea si consolidarea celulelor de structura din par.
CAFEINA – Intensifica circulatia sangelui la nivelul scalpului si energizeaza radacina firului de par.
HISTIDINA – Actioneaza in doua moduri pe par: repara proteina naturala a firului de par si protejeaza impotriva efectelor nocive cauzate de radicalii liberi.
VITAMINA B3 AMIDE – Echilibreaza hidratarea scalpului, contribuind astfel la cresterea sanatoasa si plina de energie a firului de par.
REZULTAT: Un par plin de energie, cu o structura uniforma si usor de modelat. Un par plin de miscare, stralucitor si care nu se electrizeaza.

System Professional activeaza energia vitala a parului, re-energizandu-l si transformandu-l!

System Professional activeaza energia vitala a parului.

System Professional iti ofera o reteta unica de ingrijire

Odata ce veti opta pentru serviciul de diagnostic specializat si consultanta System Professional, expertul in ingrijire va prescrie o „reteta”, un EnergyCode propriu, astfel incat tratamentul personalizat sa iti transforme cu adevarat energia parului. Ritualurile de ingrijire in salon sunt complexe si pot fi traduse printr-o sedinta de rasfat. Incepe cu diagnostic si consultanta pentru a identifica profilul unic de ingrijire de care are nevoie parul tau. In urma acestei analize, expertul System Professional te va rasfata cu unul dintre cele patru tipuri de tratamente, alegandu-l pe cel potrivit pentru nevoile si dorintele tale.
Tratamentele luxuriante System Professional au fost dezvoltate pentru a oferi solutii stiintifice pentru toate tipurile de
par, iar in functie de gama selectata, au diferite intensitati si timpi de actionare adecvati.

Fiecare tratament este adaptat conform energy code-ului personal, fiind ales din paleta de peste 174 de milioane de posibile combinatii. Astfel, suntem siguri ca tratamentul ales energizeaza parul si scalpul.
Colectia de produse System Professional este organizata plecand de la patru elemente fundamentale: Derma, Fibra, Forma si Extra. Aceste elemente corespund pasilor de consultanta din procesul de identificare a energy code-ului personal. Totul incepe – cum este firesc – cu scalpul (Derma), apoi se analizeaza structura parului (Fibra) si la final textura si cuticula (Forma). In plus, expertul System Professional isi propune produse de maxima performanta pentru a obtine rezultate memorabile (Extra).

Rezultate care dureaza

Pentru ingrijirea parului acasa, intre doua vizite la salon, expertul System Professional iti propune produsele care completeaza tratamentul in salon, descoperite in urma diagnosticului si a consultantei. Astfel, te vei bucura mult timp de rezultatele personalizate obtinute in salon, pentru a-ti energiza parul si scalpul. Cum poate fi identificat parul cu o energie renascuta? “Parul cu un nivel de energie potrivit este receptiv la styling, este usor de manevrat si straluceste. Nu este obosit, nici moale sau plictisitor. Este plin de viata, de tinerete si vitalitate”, spune Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional Romania.

GETT`S Park Lake a fost deschis anul acesta si este salonul cu numarul 9.

Salonul GETT’S Park Lake a fost deschis in decembrie 2016 si este salonul cu numarul 9. Inglobeaza in exclusivitate conceptul de GETT’S Men, special dedicat barbatilor care include o gama de produse dedicate lor, de la Barber Shop. Acesta este al doilea salon GETT’S care aduce conceptul de coafat in aer liber (alaturi de cel din Cluj) si pentru acest aspect au lucrat impreuna cu constructorul Park Lake, care a fost suficient de deschis sa modifice constructia pentru a oferi clientilor o experienta unica. La GETT`s Park Lake te poti bucura si de o cafenea in aer liber, fiind singurul salon care oferta acest lucru. Poti afla mai multe informatii pe site-ul GETT`S.

Diagnosticarea este gratuita pentru clientii GETT’S si disponibila in saloanele din Park Lake si Afi Cotroceni.

Daca ti-a fost util acest articol, citeste si: Ingrijirea parului in acord cu nevoile lui: de ce sa folosesti tratamentele System Professional

Foto: PR