tezyo-pantofi

TEZYO by OTTER Distribution lanseaza noua campanie de imagine sub sloganul “Toate ma fac sa fiu eu”. Conceptula cesteia a pornit de la ideea ca personalitatea fiecaruia este definita de totalitatea valorilor, trairilor si dorintelor fiecaruia in parte.

Traim, iubim si ne inconjuram de prieteni si lucruri care ne plac.Toate ne imbogatesc si ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine. Despre pasiuni, moda, lucrurile importante din jurul nostru, despre tot ceeace ne formeaza, diferentiaza si ne apropie ne povestesc bloggerii implicati in campanie. Dau startul Laura Musuroaea, Andreea Balaban si Vladimir Draghia care te provoaca sa participi la un concurs unde se premiaza creativitatea, modernitatea si stilul personal.

Premiile puse in joc sunt importante. Cum poti participa? Vino inperioada 5 aprilie – 5 mai intr-unul din magazinele multibrand TEZYO din orasul tau, fa o poza in timp ce probezi perechea de pantofi preferata, posteaz-o pe Instagram cu hastag #ShoesbyTezyo si poti câstiga perechea de pantofi mult dorita. Pe toata durata campaniei, la fiecare trei zile, este premiata cea mai creativa imagine. Tot cetrebuie sa faci este sa participi.

Prin urmare, urmareste-ne pe www.tezyo.ro, pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/tezyo_shoes/ si Facebook www.facebook.com/tezyoshoes si afla mai multe detalii. Poti fi unul dintre fericitii castigatori. Adauga perechea din magazinul TEZYO in dulapul tau de pantofi! Cat de multe perechi incap? ii facem loc!

In acest an, reteaua TEZYO s-a extins, ajungind la 12 magazine in toata tara. Acestea se gasesc in cele mai importante complexe comerciale dintara: in Bucuresti: Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, PromenadaMall, Park Lake , precumsiinTimisoara Shopping City, Constanta City Park Mall,Palace Mall din Iasi, Pitesti Vivo! Shopping Center,Baia Mare – Vivo! Mall ,Brasov- Coresi, ClujNapoca-Iulius Mall siGalati – Shopping City.

DESPRE TEZYO:

TEZYO ofera publicului o varietate mare de branduri: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Aldo, Converse, Nike, Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Hugo Boss, Calvin Klein,
New Balance, Ara etc. Produseleoferite de magazinele TEZYO suntarticole de incaltaminte pentru barbati, femei si copii, precum si accesorii si marochinarie.

Pentru mai multe informatii, accesati www.tezyo.ro