Tous Medallions, bijuterii cu un mesaj unic, personal, piese care spun povestea ta printre amintiri, clipe si emotii.

TOUS prezinta TOUS Medallions, o colectie care reafirma valoarea medalionului, originea si expresia chintesentiala a manufacturii de bijuterii. Medalioanele pot fi oferite ca daruri pentru a marca momentele și ocaziile speciale, reflectand amintiri profunde si personale.

Marturii ale experiențelor noastre, aceste piese transcend tendintele, depasind elementele pur estetice si devenind amulete unice, pretuite pentru totdeauna. Perceput ca brandul care povesteste prin bijuterii, TOUS Medallions imbina cele mai bune piese clasice si contemporane pentru a crea valori cu adevarat personalizate, ce rezoneaza impreuna ca o oda pentru un mix & match de stiluri. Ca atare, colectia nu ar fi completa fara bucati create special pentru ocaziile cele mai cunoscute, cum ar fi Ziua Indragostitilor sau Ziua Mamei.

Colectia TOUS Medallions include medalioane, lanturi si accesorii concepute sa fie purtate impreuna intr-o abordare Mix & Match care ofera posibilitati nesfarsite pentru diferite combinatii si un aspect unic. TOUS a proiectat, de asemenea, “Tinys”, pandantive realizate cu pietre pretioase colorate care pot fi purtate singure sau cu alte piese, precum si lanturi de diferite dimensiuni si texturi, pentru a crea efectul de cascada, in prim-planul celor mai importante tendinte din 2017.

Creativitatea si dorinta de Mix & Match sunt suficiente pentru a alege TOUS Medallions si pentru a-ti spune povestea prin bijuterii. Aceasta colectie emotionala si eleganta a sosit si este aici pentru a ramane.

Onființat initial în 1920, TOUS s-a reinventat sub conducerea si viziunea creativa a Rosei Oriol si a lui Salvador Tous, lansat ca un brand distinctiv a carui piesa inovatoare a depasit piata traditionala de bijuterii. De-a lungul anilor, TOUS s-a pozitionat ca lifestyle jewelry brand, cu linia sa de genti, parfumuri, ceasuri, ochelari si alte accesorii delicate, consecvent angajamentului sau de a produce bunuri de lux accesibile. Cu o prezenta pe toate cele cinci continente si peste 500 de magazine in orase precum Barcelona, ​​Madrid, New York, Miami, Shanghai, Tokyo, Moscova, Mexico City si Dubai, TOUS s-a pozitionat ca o marca globala. Descopera mai multe despre universul TOUS pe tous.com.