V for Vintage lanseaza Design FEED  

V for Vintage, cel mai mare targ de design romanesc contemporan si cultura vintage, conector al initiativelor locale de design, lanseaza Design FEED (thefeed.ro), prima platforma curatoriala de design, cu scop informativ si educational.
Design FEED prezinta colectiile designerilor romani, proiectele si activitatile creative ale studentilor din cadrul Universitatilor si Facultatilor de Design din Romania, informand despre cadrul general al designului romanesc. “Dupa 18 editii de V for Vintage si peste 10 ani petrecuti in universul designului romanesc, observand toate etapele pe care le parcurge un artist din universitate si pana la dezvoltarea un brand de succes, am simtit ca suntem intr-un moment suficient de matur si de coerent pentru a lansa Design FEED (thefeed.ro). Aici ne dorim sa fie spatiul virtual in care toti cei care contribuie la dezvoltarea designului in Romania, creatori si public, sa se intalneasca si sa initieze comunicarea.” a declarat Laura Calin, fondator V for Vintage si Design FEED.

Colectiile prezente pe Design FEED sunt curatoriate. Designerul trimite portofoliul pe mail la [email protected] si intra automat in procesul de selectie.
Ca si V for Vintage, platforma Design FEED isi propune sa sustina si sa faciliteze dialogul dintre designeri si publicul lor, printr-o cercetare continua si aprofundata a spatiului designului contemporan, de aceasta data online. Proiectul reuneste sub aceeasi umbrela colaborativa designeri cunoscuti, designeri la inceput de drum si studenti, pentru o crestere sanatoasa a sectorului creativ.

Daca ti-a placut acest articol citeste si: Vanatoarea de comori la V for Vintage: alegeri experimentate