VEKA te invita sa ne arati si tu viata la fereastra ta

Imortalizeaza ce te impresioneaza cand privesti spre fereastra ta, incarca poza in aplicatia creata pe pagina de Facebook VEKA Romania si participa la concurs! Posteaza rezultatul pe profilul tau si poti castiga premii pe alese.

Concurs VEKA #lafereastramea

In perioada 31 august – 30 septembrie, VEKA Romania desfasoara concursul national de fotografie #lafereastramea. Pregateste-ti obiectivul foto sau telefonul mobil si fii gata in orice moment sa imortalizezi peisaje, oameni, animale, obiecte sau intamplari chiar la fereastra casei tale. Daca esti pasionat de arta fotografica sau ai surprins un moment inedit la fereastra ta, incarca fotografia pe pagina de Facebook VEKA Romania in sectiunea dedicata concursului. Adauga-i si cea mai potrivita descriere alegand una dintre categoriile indicate: #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi, iar la final te poti afla si tu printre norocosii castigatori.

Premii de clasa A1

VEKA te premiaza pentru cele mai frumoase momente surprinse intr-o fotografie #lafereastramea. Inscrie in concurs cat mai multe fotografii, alege un hastag sugestiv si juriul te poate inscrie pe lista marilor castigatori ai primelor trei locuri. Fotografia realizata de tine iti poate aduce premii de clasa A: un laptop ultrasubtire – locul I, un voucher de cumparaturi – locul II, un curs de fotografie – locul III.

In plus, VEKA ti-a pregatit si premii speciale. Fotografia care insumeaza cel mai mare numar de like-uri la finalul competitiei va deveni castigatoarea premiului de popularitate si va fi premiata cu o tableta, iar daca vrei sa share-uiesti fotografia inscrisa deja in concurs si pe pagina ta personala de Facebook, ai sansa sa castigi, prin tragere la sorti, una dintre cele 2 tablete puse în joc de VEKA Romania.

Provocarea #lafereastramea

Mai multi bloggeri, instagrameri si persoane publice au raspuns provocarii lansate de VEKA Romania. Cu aparatul foto sau cu telefonul, ei au surprins in fotografii momente pline de emotie pe care le-au postat pe retelele de socializare folosind hastagul #lafereastramea. Peste 100 fotografii descriind sentimente, stari si trairi precum #fericire, #bucurie, #relaxare, #siguranta, #confort, #dragoste, #stil, #Romania, #inovatie, #joaca, #orizonturi realizate de acestia sustin campania nationala #lafereastramea organizata de VEKA.

„Fereastra casei noastre este mai mult decat acel obiect care ne protejeaza interiorul locuintei de factorii externi. Este locul unde se nasc sentimente si amintiri frumoase, locul in care oamenii se simt in siguranta si se pot relaxa bucurandu-se de confortul propriei case. #lafereastramea nu vorbeste doar despre ferestre, ci isi propune sa cuprinda intr-o colectie unica de fotografii toate aceste trairi si sentimente care vorbesc despre calitatea vietii, determinandu-i pe romani sa vada fereastra ca un portal intre confortul locuintei şi frumusetile si aventurile de dincolo de aceasta.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

Urmareste si tu pagina de Facebook VEKA Romania si vezi cele mai frumoase momente surprinse de romani la fereastra!

Despre VEKA

Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profiluri PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi 5.200 de angajati si inregistrand vanzari de aproape 900 de milioane de euro in intreaga lume. Prezent pe 3 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 36 de locatii la nivel mondial, operand 24 locatii de productie.

VEKA ROMANIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in peste 50 de nuante, precum si profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punct de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta. www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.