Andreea Raicu Redds

Planul Andreei de a intra “in direct” cu membrele comunitatii andreearaicu.ro nu a ramas la stadiul pe proiect. Miercuri, 3 august, are loc prima intalnire virtuala, in cadrul unei sesiuni live pe contul ei de Facebook.
Va anuntam luni ca Andreea vrea sa demareze un proiect care incurajeaza comunicarea directa intre oameni, in general, si intre femei, in particular. Pentru ca ea insasi a fost ajutata foarte mult de discutiile pe care le-a purtat cu oamenii din jurul ei si acum pune relationarea directa pe un loc fruntas in randul tehnicilor de dezvoltare personala, vrea sa impartaseasca direct, fara intermediari, concluziile la care a ajuns si care ii fac viata mai frumoasa.

sticla Cranberry cu spuma + stamp

Din cele sase teme propuse initial, cititoarele au ales, prin intermediul comentariilor postate la articolul publicat luni – Redd’s do it, girls! Dialog deschis cu Andreea Raicu – patru teme:
1. Cum iti gasesti echilibrul intr-o lume in continua agitatie? Ce te ajuta? Cat de important e sa vorbesti cu prietenele?
2. Cum te relaxezi dupa birou? Exista viata dupa birou, hai sa vedem cum ne-o petrecem.
3. Cum devii mai increzatoare in fortele proprii?. Invata sa te iubesti mai mult. Vorbeste cu prietenele tale despre nesigurantele pe care le ai si o sa vezi ca nu esti o “ciudata”. Dialogul te face sa vezi realitatea cu care toate ne confruntam!
4. Cum ramai optimista? Cele zece porunci ale optimismului. Singuratatea nu e o cale spre fericire asa ca stabileste cu prietenele tale un “kit” de salvare pentru momentele cand dai de greu!
Prima intalnire virtuala va avea loc miercuri, 3 august, la ora 12, pe pagina de Facebook a Andreei!

Pregatiti intrebarile, faceti lista cu dileme si nu ezistati sa vorbiti cu Andreea!

Redd’s sustine conversatiile intre femei! Bucura-te de discutiile cu Andreea, miercuri, 3 august, de la ora 12, pe pagina noastra de Facebook!