remedii pentru migrene femeie

Sunt sigura ca ti s-a intamplat sa fii la serviciu, intr-o zi foarte aglomerata, si sa te confrunti cu un obstacol pe masura: durerile persistente de cap. Ai vrea sa iei ceva care te scapa de migrene, dar nu medicamente, ci un remediu natural si eficient. Iata 7 remedii pentru migrene.

Urmatoarea data cand te mai confrunti cu o situatie de genul acesta, incearca strategiile propuse de editorii de la huffingtonpost.com, care te vor scoate din impas. Aceste 7 remedii pentru migrene chiar functioneaza:

Tratament complet si remedii pentru migrene

Remedii pentru migrene – 1. Actioneaza. Cand simti ca iti da tarcoale o migrena, ia masuri inca de la inceput. Cu cat actionezi mai repede, cu atat cresc sansele sa o opresti in timp util si sa iti continui treaba. Daca te doare capul ingrozitor si vrei sa iei o pastila, poti grabi efectul ei iesind cateva minute la o plimbare si incercand sa te relaxezi. Schimbarea aerului te scapa de migrene si-ti da energie.

Remedii pentru migrene – 2. Adapteaza-te. In momentele in care ai o migrena, te enerveaza orice sunet deranjant, asa ca e important sa rezolvi acest lucru. Daca e posibil, redu lumina deranjanta din birou, pune-ti telefonul in modul silent si inchide usa la birou, pentru a reduce zgomotul de fundal care iti face rau.

Remedii pentru migrene – 3. Fa o lista a prioritatilor. In timpul unei migrene risti ca productivitatea sa iti fie compromisa si e important sa faci o lista cu lucrurile urgente de rezolvat, iar pe restul le poti reprograma intr-o alta zi, cand te simti bine. Conserva-ti energia pentru sarcinile care nu suporta amanare si indeplineste-le cat mai repede si mai eficient posibil, pentr ca in astfel de momente nu e cazul sa cauti perfectiunea!

Remedii pentru migrene – 4. Hidrateaza-te. Deshidratarea este una dintre cauzele care intensifica o migrena, asa ca tine aproape o sticla de apa si bea-o treptat.

Remedii pentru migrene – 5. Hraneste-te. Daca ai sarit recent peste o masa, acest lucru poate fi o cauza pentru migrena, ceea ce inseamna ca mancarea poate fi un remediu. Cum sa scapi de migrene? Ei bine, uneori, micile gustari pot face minuni in acest caz!

Remedii pentru migrene – 6. Recupereaza-te. Odata de ai scapat de migrena, da-ti un timp de liniste in care sa depasesti momentul. Apuca-te treptat de treaba si incearca sa iti reintri in ritmul normal.

Remedii pentru migrene – 7. Incearca sa previi. Prevenirea migrenelor este o idee excelenta. De multe ori, acestea sunt cauzate de graba de a rezolva lucruri, de un mediu stresant si chiar de alimentatia precara, asa ca incearca sa elimini aspectele negative din viata ta si formeaza-ti o rutina zilnica placuta, atat in privinta dietei, cat si a modului calm in care sa abordezi lucrurile.