Toata lumea are ceva de zis atunci cand ai slabit mult

Poate nimeni nu-ti spune ce se intampla odata ce ai slabit mult. Dar brusc, nimeni nu mai observa nimic altceva la tine. Acest lucru poate deveni enervant la un moment dat.

La putin timp dupa ce ai slabit mult, viata e frumoasa. E placut cumva sa fii in centrul atentiei si sa primesti multe complimente. Insa, dupa ceva timp, situatia incepe sa fie obositoare. Si parca ai vrea ca oamenii sa observe mai degraba ca ai un job nou de care esti incantata sau ca ti-ai luat carnetul cu brio. Parerile celorlalti incep sa devina enervante in sase pasi, potrivit Yourtango.com.

6 etape ale enervarii dupa ce ai slabit mult

1. Mandria. La inceput, toata lumea e foarte fericita pentru tine, de la vanzatoarea de la magazinul din colt la bunica ta. Te imbratiseaza, te felicita, vorbesc doar despre asta. Tu te bucuri, dar pana la urma realizezi ca acesta devine singurul subiect de conversatie.

2. Complimentele cu dus si intors. Oamenii au de cele mai multe ori intentii bune. Dar de multe ori nu stiu ce sa-i spuna unei persoane care a slabit mult. Majoritatea complimentelor pe care le primesti au dublu tais. „Ce bine arati!” lasa loc ideii ca inainte nu aratai atat de bine! Poate si tu crezi asta. Dar e deranjat sa auzi acest lucru de la altcineva.

3. Ochii sunt toti pe tine. Pentru ca arati atat de bine si stralucesti datorita dietei sanatoase, toata lumea vrea sa te vada mai des. Si sa fie vazuti cu tine. Apoi, vor sa afle cum ai slabit. Pas cu pas. O sa te intrebe in fiecare zi ce mananci. Si ce anume faci la sala.

4. Ingrijorare falsa. La un moment dat, apare gelozia celor din jur. Brusc, esti „mult prea slaba”. Oamenii fac glume ca nu mananci. Ca trebuia sa slabesti, dar nici chiar atat. Ca parca te topesti. Apoi poate ti se va spune ca esti obsedata de mersul la sala. Si ca ar mai trebui sa pui niste kilograme pe tine.

5. Atentia masculina. La un moment dat, orice barbat superficial pe care l-ai cunoscut in viata asta, te va aborda pe Facebook pentru a flirta cu tine. Vor aparea de unde nici nu astepti. Dar gandeste-te: ei te cunosc deja si daca vor sa iasa cu tine doar dupa ce ai slabit, ce spune asta despre ei? Bucura-te de atentie, poti si sa iesi cu ei in oras daca vrei, dar ai grija!

6. Acceptare. Nu poti sa ii controlezi pe ceilalti si reactiile lor. Chiar daca la un moment dat iti va veni sa urli la ei sa te lase in pace cu sfaturile si ingrijorarea. Ce poti tu sa faci e sa accepti ca oamenii sunt obsedati de silueta in zilele noastre… Si sa astepti ca toata lumea sa se obisnuiasca!

Mai exista si alte dezavantaje ale slabitului. Afla partile neplacute care nu se spun!

Foto: iStock.