beneficiile afinelor

Te ajuta sa slabesti si sunt remedii impotriva celulitei daca sunt consumate in fiecare zi! Beneficiile afinelor sunt atat de valoroase pentru sanatatea noastra!

Afinele se consuma destul de putin. Insa, comparate cu alte fructe, beneficiile afinelor sunt nenumarate. Nu sunt doar remedii impotriva celulitei, ci sunt o sursa importanta de antioxidanti numiti fenoli care te protejeaza de boli cardio-vasculare si previn cancerul.

Afinele insa te ajuta sa slabesti si sunt benefice pentru detoxiferea sangelui si a sistemului limfatic! Asta inseamna mai putine toxine, deci inflamatii scazute in organism. Specialistii Mind Body Green au documentat beneficiile afinelor mai jos.

Beneficiile afinelor: aceste fructe sunt remedii impotriva celulitei

Celulita inseamna faptul ca organismul retine apa in tesuturi. Insa, celulita inseamna si un sistem limfatic mai lenes, un tonus muscular scazut sau tesuturi conjunctive slabite, conform studiilor citate de Mind Body Green.

Beneficiile afinelor sunt cunoscute in efectul tonic asupra sistemului limfatic, ajutand corpul sa scape de toxine, de bacterii, de celule moarte, de metale grele, de proteine toxice, de globule grasoase.

Pe scurt, afinele nu doar ca te ajuta sa slabesti cu produse natural, insa iti ajuta mult sistemul limfatic! Si pentru ca sistemul limfatic este partenerul unui ficat sanatos, este si partenerul unui corp sanatos, ai nevoie de efectul afinelor care va elimina reziduurile acumulate in organism.

Afinele contin arbutina care elimina apa retinuta in corp. In plus, flavonoizii imbunatatesc si fortifiaza celulele tesutului conjunctiv. Asta inseamna ca afinele sunt remedii impotriva celulitei, dar ajuta si la eliminarea grasimilor si a lichidului retinut in corp.

Afinele te ajuta sa slabesti! Si mai ales sa slabesti cu produse naturale!

Beneficiile afinelor sunt numeroase. In primul rand sunt super-alimente fiind bogate in vitaminele A, complexul B, vitamina C si vitamina E. Afinele sunt sursa de acid folic, boron, calciu, crom, cupru, fier, magneziu, mangan, molibdiu, fosfor, potasiu, seleniu, sodiu si sulf.

Toate acestea sunt vitale in functionarea optima a ficatului, deci nu doar ca slabesti cu produse naturale cand consumi afine, dar iti cureti si organismul de deseuri.

Mai mult, avand acizi organici – acid benzoic, quinic, citric si elagic – beneficiile afinelor sunt si mai importante in ceea ce priveste calitatile lor terapeutice. Ele ajuta la digestie si protejeaza flora bacteriana.

Cel mai bun tonic cu afine

Mixul afine/apa ajuta organismul sa elimine retentia de apa din tesuturi, are efect detox al sistemului limfatic si deci sunt remedii impotriva celulitei.

Pentru a avea beneficiile afinelor in fiecare zi, poti sa iti prepari singura apa cu afine. Ai nevoie de suc de afine neindulcit. Apa cu afine se obtine amestecand o parte suc si opt parti de apa filtrata.

Citeste si: Super-alimente pentru inima ta. Portia ta zilnica de sanatate!

Foto: Guliver