cum sa ajungi la super orgasm

Cum sa ajungi la super orgasm – iti dezvaluim de ce nu acesta ar trebui sa fie scopul tau daca vrei o viata sexuala mai buna! Am gasit explicatia pe Allure.

Fie ca ai experimentat oragasmul multiplu intr-o singura partida de sex (singura sau cu iubitul ), fie ca nu ti s-a intamplat asta, sigur stii ca unele femei le-au trait. La acest capitol, suntem mai norocoase, noi, doamnele. Nu avem nevoie de ceva “timp de odihna” intre orgasme precum barbatii.

Daca ai avut orgasm multiplu, esti printre norocoase. Se pare ca pana la 15% dintre femei au experimentat aceasta senzatie. Dar, stai, mai exista si super-orgasmul. Cum sa ajungi la super orgasm? Mai bine spus, ar trebui sa-ti doresti asta? Super orgasmul inseamna 100 de climaxuri intr-o singura partida sexuala.

Daca te intrebai cum sa ajungi la super orgasm si cum au ajuns femeile ce au experimentat asta, te anuntam ca poti vedea “The Super Orgasm”, un film din Marea Britanie. Acest film documenteaza vietile a 5 femei ce au avut super climax.

Aflam ca aceste femei sunt foarte usor de excitat si mai aflam ca activitatea lor cerebrala si fluxul sanguin din creier este mai mare fata de acela al femeilor ce nu au avut orgasm multiplu. Dar mai aflam si ca acest studiu realizat pe un esantion de doar 5 femei nu poate fi considerat stiintific. Si inca ceva, la fel de important, a experimenta super orgasmul nu pare foarte diferit fata de a orgasmul multiplu.

Daca te numeri printre femeile “sensibile” ce au un numar impresionant de climaxuri per partida de sex, ok. Daca nu, nu te stradui prea mult! Nu face un scop din a te intreba mereu cum sa ajungi la super orgasm! Orgasmul multiplu e fantastic, dar la fel de bun e si orgasmul! Sauchiar si sexul care nu s-a incheiat cu un climax poate fi satisfacator.

De altfel, acesta este sfatul pe care ti-l dam: cand vine vorba de orgasm, nu te stradui prea mult. Pastreaza-ti mintea libera, nu cu tabele in care notezi cum a fost acum sau data trecuta. Sa stii ca exista femei cu vieti sexuale satisfacatoare, desi sunt incapabile sa ajunga la climax. Si desi “cum sa ajungi la super orgasm” poate fi un titlul bun pentru un documentar, daca stai bine sa te gandesti la viata ta si la o experienta sexuala, chiar ti-ai dori asta?

Citeste si: Legatura dintre un orgasm incredibil si practicarea recunostintei

Foto: Gulliver