organic india hot tea

Cat de multe decizii luam intr-o zi? 10, 100, 1.000? Ce spuneti de… 35.000? Potrivit cercetarilor, adultii iau 35.000 de decizii constiente in fiecare zi. Asta inseamna o decizie la fiecare 1,5 secunde. Fiecare dintre aceste decizii inseamna o sansa de a deveni o Forta a Binelui. Sa alegem cine vrem sa fim in lume si sa ne modelam mediul in care existam. Fie ca este vorba despre ceea ce ne dorim pentru micul dejun sau despre valorile in care credem, noi decidem intre modele vechi si solutii noi. Iata de ce este bine sa alegem produsele Organic India!

Este momentul sa luam decizii pentru ca suntem la o rascruce. Oamenii de stiinta avertizeaza ca in doar cateva decenii, planeta noastra nu va mai fi capabila sa-si revina de pe urma daunelor aduse in secolul trecut. Sub stindardul progresului, am facut ca pamantul sa fie necultivabil, raurile nepotabile si am pus mii de specii pe cale de disparitie. Doar 1% din populatie controleaza peste 50% din resursele globale, iar in tarile in curs de dezvoltare decalajul dintre bogati si saraci se adanceste. Mahatma Gandhi ne indemna sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume, asa ca putem incepe prin a face alegeri sanatoase, care sa ne ajute sa gasim echilibrul si, foarte important, care sa nu afecteze mediul inconjurator. Una dintre acestea e sa cautam produse certificate organic, cum sunt cele din portofoliul Organic India.

O poveste despre implicare sociala si grija fata de natura ce poarta semnatura Organic India

Exista o cale „corecta“, dupa care sa ne ghidam? De fapt, nu e vorba despre a alege intre „calea usoara“ si „calea corecta“, ci despre a alege calea prin care dovedim ca ne pasa. Calea care ajuta la vindecarea planetei, a semenilor nostri, a viitorului nostru. Peste tot in lume, oamenii se transforma intr-o Forta a Binelui autoeducandu-se in privinta lucrurilor care conteaza cu adevarat si alegand o cale mai buna de a merge inainte. In urma cu peste 20 de ani, cei de la Organic India au observat ca fermierii din India si familiile lor, care isi castigau existenta facand agricultura industriala, traiau in mizerie. Aveau contracte care nu puteau fi nicicand respectate, vaduvele erau lasate sa cerseasca in strada, copii nu aveau acces la scoli sau la asistenta medicala de baza. Parea ca nu exista o alta cale. Pana cei de la Organic India au descoperit una…

organic india

Plantele medicinale ayurvedice si infuziile cu Tulsi (Busuioc Sfant) reprezinta pentru Organic India o Forta a Binelui. Oamenii au invatat cum sa cultive organic si biodinamic aceste daruri ale naturii si astfel o serie de schimbari au avut loc: femeile si-au gasit mai usor locuri de munca si au capatat calificarea necesara pentru a-si ajuta familia. Dar nu numai atat. Organic India a contribuit la deschiderea de noi clinici si scoli. Pana in prezent, au fost transformate peste 200.000 de hectare de pamant din India in teren cultivabil organic si astfel specialistii Organic India au ajutat milioane de oameni din intreaga lume sa descopere beneficiile extraordinare ale plantelor ayurvedice in formele lor antice, pure, ecologice si puternice – necontaminate cu substante chimice.

Cele mai bune ceaiuri pentru o sanatate de fier

Suplimentele si infuziile Tulsi – Busuioc Sfant Organic India contin plante medicinale ayurvedice 100% certificate organic, cu beneficii pentru sanatate demonstrate in numeroase studii stiintifice. Ele sunt cultivate si puse la vanzare respectand cele mai restrictive standarde de calitate si, mai ales, fara folosirea de chimicale.

Tulsi – Busuioc Sfant – planta cu efect antistres, energizant si antioxidant;
Neem – planta cu efect de purificare a sangelui si actiune benefica pentru sanatatea si stralucirea pielii, dar si un recunoscut antibiotic natural;
Ashwadandha – planta cu actiune anxiolitica si efect benefic asupra sanatatii sistemului reproducator;
Shatavari – planta ce sustine echilibrul hormonal, dar care si stimuleaza lactatia;
Brahmi-Gotu Kola – planta ce sprijna memoria, claritatea mentala, oxigenarea creierului si starea psihica;
Turmeric – antiinflamator natural, cu actiune benefica pentru sanatatea articulatiilor;
Ghimbir – planta cu efect energizant si de stimulare a metabolismului;
Triphala – formula ayurvedica consacrata, bogata in antioxidanti si vitamina C, cu efect de curatare naturala a colonului si care previne constipatia.

Produse organice cu multiple beneficii

Gama savuroaselor ceaiuri Organic India are la baza Busuiocul Sfant – Tulsi, planta antica, dar potrivita stilului de viata modern, denumita in Ayurveda „Regina plantelor medicinale“. Vedeta este ceaiul Tulsi cu Lamaie si Ghimbir, energizant natural, cu gust rafinat, subtil condimentat, oriental si fara cofeina, preferatul celor care au descoperit deja produsele Organic India. Ceaiurile Tulsi cresc rezistenta organismului la o varietate mare de factori de stres – fizici, chimici, biologici –, sporesc abilitatea organismului de adaptare la mediu, il protejeaza si incetinesc procesele de imbatranire prematura.

E important de mentionat ca Organic India nu foloseste in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice si produsele nu contin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO). Mai multe detalii se gasesc pe www.organicindia.ro.

Foto: PR/Guliver