Regim disociat, dieta Rina, asa cum este cunoscuta, castiga tot mai multi adepti in toata lumea. Este o dieta care nu promite rezultate peste noapte, dar acest lucru nu ii impiedica pe cei care vor sa o urmeze. Am strans in acest articol despre dieta de 90 de zile pareri pro si contra de la oameni care au incercat-o!

Dieta de 90 de zile pareri pro si contra cu dovezi si marturii sincere

Dieta Rina – numita si dieta de 90 de zile – a fost conceputa de medici sportivi americani si are ca scop, in primul rand, reglarea metabolismului. Deloc de neglijat este argumentul care sustine ca poti slabi cu acest regim intre 10 si 20 de kilograme. Pana sa citesti cartea Dieta Rina 90 de zile – si este indicat sa te documentezi bine si sa pui toate intrebarile posibile inainte sa urmezi dieta – citeste aici, pe scurt, ce trebuie sa stii despre dieta de 90 de zile pareri pro si contra. Bonus! Am rugat cateva persoane, care s-au bucurat de rezultate frumoase, sa ne impartaseasca experientele lor legate de aceasta dieta.

Principiul de baza al dietei este modul cum combini alimentele din cele patru mari categorii: proteine, amidon, carbohidrati si vitamine (legume si fructe). Pentru ca timpul de digestie este diferit si s-ar putea produce incetiniri in tranzitul intestinal, se evita combinarea proteinelor cu amidon si carbohidrati. Mai precis, friptura cu cartofi prajiti sau mamaliga cu branza si smantana sunt mancaruri grele pentru metabolism. Noi spunem ca metabolismul este lenes. De fapt, prin alegerile noastre culinare, il obosim si acesta nu mai face fata sa mistuiasca alimentele, sa extraga nutrientii din mancare si sa elibereze toxinele si deseurile.