Chiar daca nu le recomand, dietele-fulger te pot ajuta sa ajungi la greutatea dorita intr-un timp foarte scurt. Dieta militara produce efecte surprinzatoare asupra organismului, asa ca o poti incerca atunci cand ai nevoie urgent de o imbunatatire a aspectului fizic. Daca vrei sa te bucuri de rezultate, cei de la womandailytips.com recomanda respectarea cu strictete a regulilor acestui regim.

Dieta militara sau cum sa dai jos 4 kg in 3 zile

Sunt cateva exceptii acceptate in dieta militara, cum ar fi inlocuirea carnii cu lintea sau a unei legume cu o alta, care are aproximativ acelasi numar de calorii. Indulcitorii non-calorici, ceaiurile, cafeaua neagra, mustarul, condimentele si sucul de lamaie sunt premise in aceasta cura, care dureaza doar trei zile. In timpul acesta, este eliminata o parte importanta din surplusul de grasime, este accelerat metabolismul, iar corpul capata o doza consistenta de energie, datorata efectul de detoxifiere pe care-l furnizeaza organismului.

Daca nu ai slabit cat ti-ai dorit si vrei sa continui cu dieta militara, ia o pauza de patru zile inainte de a incepe iar regimul.