garanteaza orgasmul la femei

Se vorbeste (in sfarsit) deschis despre sexualitatea femeilor. Fara rusine, fara ascunzisuri, fara vinovatii, fara perdea. Se vorbeste in sfarsit despre pozitii sexuale ce garanteaza orgasmul la femei.

Se vorbeste deschis despre implinirea sexuala a femeilor, asa cum se vorbea despre dreptul barbatilor la a-si explora propria sexualitate. Se vorbeste despre tipuri de orgasm. Despre energie sexuala. Despre sex ca parte normala a unei relatii de cuplu.

Si pentru ca se vorbeste deschis despre sexualitatea feminina, am cautat care este pozitia sexuala ce garanteaza orgasmul la femei.

Am aflat de la un expert sexolog citat de New York Post ca pozitia sexuala ce garanteaza orgasmul la femei este una de care in ultimul timp cuplurile fug, pentru a incerca cat mai multe variatii sexuale.

Barbatii se ingrijoreaza adesea cand vine vorba de a garanta placerea partenerei de sex. Dar, se pare ca miscarea de baza din timpul sexului este suficienta pentru ca femeia ca ajunga la climax.

Annabelle Knight, expert sexolog, a declarat pentru New York Post ca pozitia care garanteaza orgasmul la femei este pozitia clasica in majoritatea dormitoarelor.

“Pozitia misionarului este de multe ori lasata la urma sau evitata, pentru ca atat femeile, cat si barbatii din cupluri cred ca este prea cuminte, prea <<basic>>. Insa aceasta este printre putinele pozitii de facut sex care permite stimularea vaginala, dar si stimularea exterioara, a clitorisului si a altor zone erogene. Pozitia misionarului este singura pozitie sexuala ce garanteaza orgasmul la femei fara folosirea jucariilor sexuale sau a degetelor.”

Motivul pentru care pozitia clasica de sex este cea mai potrivita ca femeia sa ajunga la climax este simplu: clitorisul este stimulat automat in aceasta pozitie.

O confirma si studiile care demonstreaza ca barbatul deasupra este o pozitie favorabila placerii! In Anglia, de exemplu, este cea dea doua pozitie preferata atat de barabti, cat si de femei ( de circa 21% dintre cupluri).

Citeste si: Orgasme mai multe? Da, se poate! Trucuri pentru placeri de neuitat

Foto: Guliver