Stiai ca cele mai multe cazuri de raceala si gripa se inregistreaza la trecerea de la sezonul cald la cel rece si invers, adica in special primavara si toamna? Corpul se adapteaza la schimbarile de temperatura consumand rezervele de energie si astfel scade bariera de protectie a corpului impotriva afectiunilor. Iata cateva obiceiuri neasteptate care ajuta la intarirea sistemului imunitar!

jurnal

Fiecare organism este unic, insa exista cateva obiceiuri neasteptate care ajuta la intarirea sistemului imunitar, scrie bustle.com. Le poti face zilnic, fara sa trebuiasca sa iti dai programul peste cap.

Obiceiuri neasteptate care ajuta la intarirea sistemului imunitar

Scrie intr-un jurnal

„Stresul afecteaza sistemul imunitar si astfel slabeste rezistenta organismului la infectii, asa ca trebuie sa inveti sa te relaxezi si sa nu iti mai bati capul pentru fiecare problema la care nu ai gasit rezolvare“, spune antenorul de wellness Rue Jean. „Tine de fiecare persoana in parte sa invete cum sa se elibereze de griji, dar se pare ca unele activitati, precum meditatia, scrisul intr-un jurnal, coloratul, o baie cu uleiuri esentiale, yoga si alte exercitii fizice sunt de ajutor in acest sens“, marturiseste specialistul.