In perioada verii este destul de usor sa sari peste anumite reguli de nutritie si sa consumi unele alimente care nu sunt tocmai sanatoase sau care iti pot afecta silueta, insa poti sa revii la obiceiurile sanatoase in cel mai scurt timp cu ajutorul acestor metode prin care sa-ti resetezi dieta, scrie time.com. 

Temperaturile ridicate te impiedica sa respecti un plan de dieta, asa ca se intelege de ce ai pofta de inghetata sau de ce consumi mai multe alimente reci decat este necesar. Totusi, nu este cazul sa-ti faci griji, pentru ca ai la dispozitie cateva metode prin care sa-ti resetezi dieta.

rutina

5 metode prin care sa-ti resetezi dieta

1. Este important sa intri din nou in rutina

Dupa ce ai ajuns acasa, este important sa revii la vechile obiceiuri. Seteaza-ti alarma sa sune la ora la care obisnuiesti sa te trezesti atunci cand trebuie sa mergi la serviciu, rezerva-ti timp pentru a face cateva exercitii fizice dimineata, consuma un mic dejun sanatos si stabileste ce trebuie sa faci in ziua respectiva. Poate ca va fi destul de obositor sa faci unele lucruri imediat ce te-ai intors din vacanta, dar in acest fel metabolismul tau va reveni mai usor la starea initiala si nu va mai fi cazul sa-ti faci griji in privinta kilogramelor in plus.